Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan reagáljak arra,ha a...

Hogyan reagáljak arra,ha a gyerek szó nélkül elveszi az édességet a hűtőből? 3,5 éves

Figyelt kérdés

Sokszor elmagyarázzuk neki,hogy miért nem kaphat,vagy ha szépen ebédel stb.

De ha kimegyek a mosdóba,elveszi az édességet és aranyosan kuncog.

Több figyelmeztetés,de úgy érezzük ez már nem elég neki.

És ott van az ajtó csapkodás,többször mondjuk neki hogy nem szabad,én ritkán vágok a kezére,sok sok figyelmeztetés után,férjem már nem.. ő 2x 3x rászól, és ha tovább csapkodja,akkor rá vág a kezére.

2021. aug. 25. 13:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
2 évesem is ezt csinálja. Elveszem tőle,amit kivett majd visszateszem,odaállok a hűtő elé és ha hisztizik ráhagyom vagy kizökkentem. Utóbbi szerencsére jól megy
2021. aug. 25. 13:22
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

Ikeás gyerekzár a hűtőre. Én is alig bírom kinyitni :D

Amúgy játéknak fogja fel, nem vesz titeket komolyan.

2021. aug. 25. 13:26
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
Én direkt nem vettem ilyen zárakat. Megtanulta anélkül is,hogy nem szabad kinyitogatni. Kinyit-becsuk. És ezt napi 398szor de megtanulta :D
2021. aug. 25. 13:30
 4/23 anonim ***** válasza:
18%
Látom a veres mindkettőtoknek jól megy. Esetleg verjetek meg jobban. #ironia
2021. aug. 25. 13:33
 5/23 anonim ***** válasza:
26%

4# Igazad van.

Én sem vertem soha a gyerek kezére. Máshogy is megtanulja a dolgokat.

2021. aug. 25. 13:34
 6/23 A kérdező kommentje:

Ne kössünk bele abba,ki hogyan neveli a gyerekét.

Ti biztos tökéletes anyukák vagytok.

Minden gyerek más, és más.

Ahogy írtam,többszöri figyelmeztetés.

És ebbe ne tessék belekötni.

Terhes vagyok,többször mondtuk neki,hogy nem szabad fejelni,az nagyon fáj,és viszont neki is fájna

Konyhába voltam,készítettem neki gyümölcsöt,szó nélkül oda jött és akkorát belefejelt a hasamba, hogy elkezdtem vérezni,persze hogy elvertem a seggét neki.

Van vele foglalkozva,napi 3x olvasok,tv ritkán néz,de vannak olyan napjai,amikor nehezen tudunk elmenni rajta,persze ez felnőtt embernél is előfordul.

Szerintem ha néha elverjük a kezét, abba nem fog belehalni.

Nézzetek körül milyen fiatalok vannak.

2021. aug. 25. 13:40
 7/23 anonim ***** válasza:
39%
Valóban minden gyerek más és más, a tiedet jól elverném szerintem mindenért. Mi az, hogy belefejel a hasadba? Nem normális dolog, bár valószínűleg a gyerek se, akkor meg hiába vered.
2021. aug. 25. 13:45
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem vennék édességet. Ha nincs a hûtôben, nincs mit kivenni.
2021. aug. 25. 13:50
 9/23 anonim ***** válasza:
28%
Érdemes lenne edukalni magad gyereknevelés témában. Mi lesz veletek két gyerekkel? Egy ekkora gyereket kb. egész nap lehetne verni, mert olyan dolgot csinál, amit nem szabad. Ebből áll a gyereknevelés, hogy milliószor elmondod neki a saját értelmi szintjén a dolgokat.
2021. aug. 25. 13:53
 10/23 anonim ***** válasza:
23%
Nem vagyok tökéletes, de nem verem a gyerekem (nincs kezrecsapas sem!) és nem is kiabalok vele.
2021. aug. 25. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!