Szólnátok anyósotoknak, ha lejárt édességet hozna a gyereketeknek?
Így: Anyuka, köszönjük, hogy ennyire sok mindent hoz és gondol ránk, de azt szeretném kérni, inkább csak egyvalamit tessék hozni, de mindig legyen szíves ellenőrizni a szavatossági időt.
(Nyilván otthon állt a szekrényben már hónapok óta, vagy le volt értékelve, azért járt le, de így olyan mintha, a csúnya boltos néni verte volna át szegény mamát... ezzel picit elveszed a dolog élét)
Lehet, hogy eleve a boltban sóztak rá lejárt szavatosságú dolgot. (Én is voltam már figyelmetlen és vettem romlott dolgot, nem néztem a dátumot, a boltban pedig voltak olyan pofátlanok, hogy nem vették le a polcról...)
Ha legközelebb is előfordul, szólj nyugodtan, elvégre a gyerekek egészsége az első, senkinek sem hiányzik egy gyomorrontás. Ha van egy csepp sütnivalója anyósnak, megérti és figyel erre... Ha pedig nincs, akkor se csinálj belőle nagy ügyet, ha elmegy tőletek, dobd ki a romlott cuccot.
Mindenki csak a szavatosságon lovagol de nem vettétek észre hogy a kérdező már 2x is leírta,hogy FELBONTOTTAT hozott a mama!
Ez ám az igazán felháborító!Persze a lejárt szavidő is durva de arra még lehetne azt mondani,hogy a boltban rásózták ő meg nem vette észre de hogy fel van bontva??na ez még durvább!
Szóval kérdező,az van hogy anyóspajti csakhogy ne menjen üres kézzel ezért otthon a polcon kutat valami ősrégi felbontott kekszet aminek időközben lejárt a szavija!Lehet hogy már 1-2 x hangyák is jártak benne vagy bármi!
NAGYON GÁÁÁZ !
Én is kidobnám a kukába a szeme láttára!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!