MIlyen pelenkát vegyek elsőre?
Figyelt kérdés
Durván 3 hetem van a szülésig.Milyen pelenkát ajánlotok?Nővérem azt mondta hogy csak akkor vegyek,amikor már megvan a bébi,hogy tudjuk hány kg.De a kórházba is kell vinni alapból....meg én szeretném megvenni,mert párom mégúgy sem ért hozzá,mint most én....valakinek vmi jó ötlete.Hallottam h a Babylove-os és a Babydream-es pelusok jók(árban is).Légyszi írjátok meg név és méret szerint(esetleg ha linketek be róla képet azt is megköszönném)2010. szept. 5. 09:54
21/23 anonim válasza:
szia, 26-ra vagyok kiírva, kislány. A kisfiammal a libero vált be, a mai napig azt használjuk (21 hós, 6-os méret). Most vettem egy kis csomagos liberot, meg pamperset is, 1-es méretet, aztán majd meglátjuk a kislánynál mi válik be.
22/23 anonim válasza:
Az Ármin nagyon jó név:) A miénk Dominik lesz.
Az első fiam olyan piciurka volt (1700 gramm) h a legkisebb pelus is nagy volt rá.Bár hamar összeszedte magát idekint.Remélem most nagyobb lesz, ha már a 2 és fél kg-ot eléri annak örülni fogok:)
23/23 anonim válasza:
Szia mi pamperst vettünk kezdésnek premium caret.Még mindig pamperst használunk már 7 hós és 4 est igaz de soha nem volt baleset..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!