Milyen pelenkát vegyek?
a tesco saját márkás newborn pelenkája nagyon jól bevált nálunk.
2-5 kg os súlyhatáros. szokott lenni akcióban is.
ami még nagyon jó a huggies newborn.
szerintem pamperst vagy Libero-t vegyél (nem teszkóst vagy más gagyit) és ne vedd meg előre, csak ha megszülettet
sok esetben nem jó a newborn
Mindenképpen 1-es méretűt. A 2-es még nagy lesz.
A márkát illetőleg ki kell próbálnod, hogy mi a jó.
Minden baba más, így ezt csak te és a picúr tudjátok kikísérletezni.
Nekünk a Pampers a jó. Huggiest is és Liberot is próbáltunk, de abból kifolyt a pisi.
DM-est és Rossmannost nem vettem még.
Én Huggies-t vettem. Használtuk egy hétig. Utána mentem Liberot venni.. orrba-szájba folyt minden kifelé.
Utána vettem DM saját márkásat, azzal is bajunk volt kezdetben (nem passzolt rá!)
Végül pampers lett.
szia
Mi pamperst vettünk, 1-es méretűt.
1-esből elég egy csomag és olyat vegyél belőle, ami a leggazdaságosabb.Mi kaptunk pamperst és vettünk huggiest (utóbbit jobban szerettem) de voltaképpen akkor még mindegy volt, hiszen napi 7-8 pelust simán elhasználtok majd és a kezdőcsomag már el is fogyott.
A 2-es méret azthiszem 3-6 kg-ig van, na abból már oda kell figyelni, hogy milyet veszel.
Nálunk a huggies vált be és (erre csak a 3-as méretnél jöttem rá) a tesco zöld csomagolású baby essentials pelenkája meglepően jó!Ha akciós, akkor szívesebben veszem most is ezt, mint a Huggiest.Mi már igaz, 4-est hordunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!