33 hetes kismama vagyok. Milyen pelenkát vegyek? Mit használtok, mi vált be nektek és miért?
nekünk a dm-es babylove a kedvenc.
jó áron van, tartja éjjelen át is a nedvességet. vastagabb mint a pampers, de legalább látszik, hogy papírból van. (a pampers 1x szétment a babámon, mindenhol zselés lett, mert attól tud vékony lenni, hogy valami por van benne ami nedvességgel találkozva zselévé válik. nem hiszem, hogy jót tesz a baba bőrének)
szerintem a 3-6kg a legcélszerűbb kezdésnek.
úgy csináltam, hogy vettem kis csomag pamperst, liberót, dmest és rossmannos pelust. ja meg lidlöset.
mindegyikből van kis csomag, így ugyan nem éri meg de arra jó, hogy kitapasztald nektek melyik a jó.
most hiába sorolja fel mindenki mit használt, ez annyira baba függő!
nekünk 1esből az új pampers vált be, 2es huggis, és azóta pampers activ b., most már 5ös...
Huggies és Libero newbornt vettem kipróbálásra.
A Huggiest alig vártam, hogy elfogyjon.
Azóta is a Liberot használjuk, mert nekünk csak az jött be. Lehet, hogy vastagabb, mint a többi, sokan erre panaszkodnak. Nekünk viszont tökéletes. Tépőzáras, hátul a dereka is gumis, valamint a tépőzárak mellett is.
Ami bevált:
pampers sleep and play (vékony és nyárra pont jó volt a lányunknak, nem folyt ki belőle, pisit is tartotta, és olcsó)
baby love (szintén, bár merevebb és vastagabb, mint a pampers s&p, de már szilárdabb a kakija, de ezt nem használtuk újszülöttként)
tescos zöld pelus, szintén nagyon jó volt.
Ami nem vált be: libero. Sokan dicsérik, de valahogy nálunk nagyon nem volt jó, túl kemény és vastag, nem szellőzik. A tesco-s hasonlít rá, de az valahogy annyira nem volt merev nekünk.
Én is így voltam ezzel a pelenka kérdéssel.Kis csomagost vegyél több márkából és próbáld ki őket.
Nekem kezdésnél a színes tescos és a pempers jött be.Megjegyzem a tescos drágább mint a pempers:)
A liberonál imádkoztam hogy fogyjon már el.Mindenhol eresztett és nagyon kemény papiros a hatása.
Mindenkinél más a favorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!