Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák nektek is viszket a...

Kismamák nektek is viszket a bőrötök? 25 hetes kismama vagyok és anyira viszket a (hasam, hátam, combom. ) egyszóval mindenem hogy éjszaka még aludni sem tudod. Használok testápolót és mégis viszketek. Ti milyen testápolót használtok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 26 hetes vagyok, és most kezdtem el viszketni én is. Elég rossz. Én most a terhességi csíkokra való dm-es baby love olajjal kenem be a lábamat és a hátamat is. Valamivel jobb tőle.

2009. ápr. 17. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Van kimondott terheskrém amit vagy gyógyszertárban, de a múltkor a rossmann-ban is láttam. Ezzel kenjed, mert akkor nem fog később "szétrepedni" a hasadon a bőr.Ha szétreped akkor "örökre" meglátszik a nyoma. Én is sokat használtam ezt a krémet (talán milupa márka volt a neve), de főleg az első terhességemnél viszketett nagyon a hasam. Ajánlatos kenegetni tényleg! Kitartás: csak egyszer kell kitágulni a hasnak. :)
2009. ápr. 17. 08:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2009. ápr. 17. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is hasonló panaszaim voltak és az egyetlen krém ami segített, az a gyógyszertári hidratáló krém volt (cremor aquosus). Ezt ott készítik a patikában, nagyon jól hidratál és sokáig érezhető a hatása.

2009. ápr. 17. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:
én az első perctől viszketek, mellem hasam hátam, és níveával szoktam kenni, de pl a dokinéni babaolajat javasolt, de nem próbáltam ki, mert jó a nívea.
2009. ápr. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!