Milyen testápolót, olajat használjak? Kiütések.
A Johnson's babaolaj ásványi olaj, vagyis kőolajszármazék, lehet, hogy érzékeny vagy rá. Én a babára sem kenném, amit orvos felír neki az növényi olaj.
Én natúr mandulaolajjal kenem a hasam, nincs benne vegyszer, elég könnyen beszívódik, de mivel olaj nagyon jól táplál.
a johnson's termekek koztudottan allergizalnak, nem ajanlanam babaknak sem. csak jo a marketingjuk.hipoallergen termek es jol zsirosit a la Roche posay lipikar termekcsaladja, de eleg draga. kozteset nem tudok ajanlani,mert a szinezett/illatositott termekek barmelyiketol kiuthetsz terhesen, maitol egyebkent nem, mert ilyenkor sok minden valtozik a testedben
egy allergologus anyuka
Csatlakozom az előzőhöz! Patikában kapható hipoallergén, érzékeny bőrre való testápolót vegyél, a drogériában kaphatóak tele vannak minden vacakka, ami potenciális allergén. A Lipikar nekem is bejött (tusfürdő is van!), én bőrszárazságra használtam.
Van még valami, amit kevesen ismernek, a natúr, tiszta sheavaj (www.sheavaj.hu). Popsikenőcs mellé/helyett is használni fogom.
39h km
én baba olajat használok de nem vagyok allergiás szerintem próbáld meg a kakaóvajat vagy az extra szűz olíva olajat.
21hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!