Durván 3 hetem van a szülésig.Milyen pelenkát ajánlotok?Nővérem azt mondta hogy csak akkor vegyek,amikor már megvan a bébi,hogy tudjuk hány kg.De a kórházba is kell vinni alapból....meg én szeretném megvenni,mert párom mégúgy sem ért hozzá,mint most én....valakinek vmi jó ötlete.Hallottam h a Babylove-os és a Babydream-es pelusok jók(árban is).Légyszi írjátok meg név és méret szerint(esetleg ha linketek be róla képet azt is megköszönném)
Nálunk első pelenkának a Pampers vált be a legjobban.Az első babának nem is 1eset,New bornt vettünk,hanem 2eset,ami 3-6kg,jó volt rá,3400al született.A második babához egyes pelenkát vettünk,2-5kg ig,gondolom ez is jó lesz,de ez még nincs letesztelve.
2010. szept. 5. 10:10
2/23 anonim válasza:
pampers newborn. Csak nem lesz 5 kilónál több:)))
2010. szept. 5. 10:16
3/23 anonim válasza:
Mi is pampers 2-essel(3-6 kg) kezdünk 3850 gr -rel született.
Azóta is a pamperst használjuk csak már az 5-ös méretet.Ja most várjuk a kistesót neki is pampers-t veszünk majd.
19 hónapos kisfiú anyukája és 32 hetes kismama
2010. szept. 5. 10:22
4/23 A kérdező kommentje:
köszönöm!és árban ez kb mennyi?
2010. szept. 5. 10:39
5/23 anonim válasza:
4000 ft.korul,de az arak elterhetnek...
2010. szept. 5. 10:49
6/23 anonim válasza:
Nekünk Pampers-ből csak az egyes méret vált be. Kettestől a Libero.
22 hónapos a lányom, de csak a Libero-ból nem jött még ki semmi! Pedig próbáltunk sokfélét.
2010. szept. 5. 11:05
7/23 anonim válasza:
Nekünk az első hónapokban csak a Huggies és a Libero jött be, minden másból kifolyt a kaka, rengeteg idegeskedést okozva ezzel, csak ezek elég drágák (dm-ben vettük mindig 15 %-os végösszegkuponnal, most pedig a 25%-os egy termékes kuponnal veszzük)
Ami egyáltalán nem jött be és minden egyes alkalommal öltözni kellett az a babylove és a pampers volt(ez később, szilárdabb kakinál már jók voltak).
2010. szept. 5. 11:07
8/23 anonim válasza:
Szerintem a Pampers newborn a legjobb. 2-5 kg ig. 1599 ft a dm-ben a 28 db-os. Nekunk sosem fojt ki belole a kaki es joval puhabb mint pl a libero. A libero nekunk nagyon nem jott be.
2010. szept. 5. 11:50
9/23 anonim válasza:
Én is a Pampers-re szavazok,bár én liberot vittem be a kórházba.Az is jó csak sokkal vastagabb mint a pampers.
2010. szept. 5. 12:00
10/23 anonim válasza:
Én Libero párti vagyok! Annak gumis a dereka, jobban megtartja az akkor még híg székletét a babának. Asszem 28 darabos 1000 forint körül. És nexborn, egyes méret. De bármi mellett döntesz, csak kicsi kiszereléssel vegyél, hogy ha nem válik be, akkor ne maradjon a nyakadon. Elsőre elég egy csomag, és ha jó, akkor apa tud még venni belőle, vagy akár másmilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!