Az ujszülött babámnak milyen pelenkát vegyek textil vagy eldobhatos, melyik jobb,? Ha eldobhatos akkor mekkora méret kell én néztem a 3-6kg-ig jot a liberoban az jo lenne? A kissebb 2-4kg-ig kicsi lenne ha kb.3,5-3,8kg os babám lessz, akkor melyik?
Szia!
Mi eldobhatóval kezdtük s ,eg is maradtunk nála. Könnyebben kezelhető, s higénikusabb is. Az újszülött méretet válaszd és abból elé egy csomaggal. Ha elfogy vagy a babó kinövi, akkor majd veszel még. Mi a libero-ban bízunk. Drukkolunk!
Nálunk is liberot adtak a kórházban, 2-est, gondolom azért kérnek liberót, mert azzal a céggel állnak kapcsolatban.
Én még itthonra is vettem 1-es pelust a picinek, de jó az 1-es és 2-es is egy ujszülöttnek, nincs akkora különbség. Most 2,5 hós, 4,50 kg, és még mindig a 2-est hordja, most állunk majd át a 3-as pelsura.
És jó a libero, és a pampers is, ugynaúgy vannak számozva.
Szóval vegyél nyugodtan 1-2 csomag 1-est, utána vehetsz 2-est.
Ja, és a mai vilgában miért akarnál textilpelust mosni napjában 30 db-ot? (ha csak nem vagy erősen zöld...)
Sokkal egyszerűbb, gyorsabb, könnyebb az eldobható. nekem eszembe sem jutna a textil, láttam eleget, ahogy anyám órákat hajolt a kádban és mosogatta öcsém után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!