Normális hogy félek a szüléstől?
Figyelt kérdés
Bármelyik percen szülhetek, már csak várunk. Én pedig másra sem tudok gondolni csak arra hogy félek. Mindenkitől azt hallom, hogy ne félj mert nem tudod mitől kell félni. Na ez jogos kijelentés is. Volt hogy azt hittem sikerült magammal elhitetni, hogy elengedtem és nem félek. Minden rendben lesz stb.
De ezzel csak magamnak hazudtam.
Arról nem beszélve, hogy állandó hasmenésem van ami valószínű már a gyomoridegnek tudható be..ideg alapon van
2021. okt. 2. 16:54
11/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok azt kifejtettem .
A végén kb 20 kg víz volt rajtam szóval én már egyáltalán nem féltem .Vártam hogy megkönnyebbüljek végre :D .. az a 20 kg le is ment másfél hét alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!