Hamarosan eljön a szülés időpontja. Normális, hogy félek a korházi időktől? Szüléstől, meg attól, hogy tudni fogom-e mit, hogyan kell csinálnom a korházba a kicsivel.
Persze hogy normális. Teljesen ismeretlen terep. Ha bababarát kórház, akkor mindent megmutatnak, segítenek.
Bízz magadban, és hallgass az ösztöneidre, akkor menni fog.
Otthon amúgy is nagyobb lesz a meglepetés, mikor haza jöttök, hogy mit hogyan. Abba is biztos bele jössz hamar. :)
Inkább kérdezz meg mindent a kórházban ha lehet, hogy otthon kicsit magabiztosabban indulj neki a családos életnek.
Sok sikert a szüléshez és gratulálok a babához!
Első szülésem után volt bennem egy kis félelem, de gyorsan belerázódtam. Akkor nem is volt problémám, vagyis csak annyi hogy nem mutatták meg hogy kell pelenkázni. Anyukám mutatta meg amikor bejöttek aznap.
Másodiknál csak a szüléstől féltem, de mivel nem várt okok miatt végül császár lett, eléggé nehezen ment minden. A legnagyobb probléma az volt, hogy a lányom nem akart szopizni. Vagyis be se kapta a cicimet. Emiatt többször kértem segítséget, de azokban a napokban egy tündér csecsemőst fogtam ki aki próbált segíteni. Ezen kívül semmi rossz tapasztalatom nem volt, kedves volt mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!