Szerintetek hamarosan szülök?
Figyelt kérdés
Elsőnek is tiszázzuk tudom senki sem orvos meg nem látnak belém csak a tapasztalaitokra véleményeitekre vagyok kíváncsi. Pár napja nagyon fáj a szeméremcsontom ha fekszek főleg akkor menni alig bírok vagy az ágyban fordulás kész rémálom ha ülök semmivfájdalmat nem érzek a hasam is lent van már és sokat mozgolódik a babám 35 hetes vagyok2016. jún. 30. 14:27
1/15 anonim válasza:
Lehet, igen. Nekem nem volt ilyen, de a kórházban a szobatársam panaszkodott, hogy nagyon nyomja a baba csontot, rá két napra meg is szült. :)
2/15 anonim válasza:
Nekem ezek mellett indítani kellett
3/15 anonim válasza:
nekem mind a kettőnél nagyon fájt elsőnél 5.hónaptól,2.nál hetedik hónaptól nem a szülés közelségét jelezte. szülés előtt viszont voltak görcsök derékfájással,hasmenés a hasmenés előtte egy héttel, a görcsös derékfájdogálás 4-5 nappal előtte nyílt a külső méhszáj egy kicsit azért. kitartást, lassan óvatosan fordulj, lábizmaidat ne használ ilyenkor zárt lábbal,karral feltolva magad gördülj le az ágyról még úgy a legtűrhetőbb
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és utolsó a tanácsot :)
2016. jún. 30. 15:35
5/15 A kérdező kommentje:
Szoktak görcseim lenni de elmulnak meg keményedik néha a hasam tegnap óta a székletem hasmenéses állagú
2016. jún. 30. 15:38
6/15 anonim válasza:
Nekem ezek mellett indítani kellett
7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ugy érted az inditást hogy túlhortad a babádat?
2016. jún. 30. 16:19
8/15 anonim válasza:
Nekem is fáj kb. 2-3 hete, most vagyok 37 hetes, a doki szerint csak simán készül a testem a szülésre. Változó amúgy, mert nem mindennap fáj, de van, hogy menni alig tudok, sehogy sem jó.
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem folyamatosan fáj csütörtök délután óta néha enyhébb ha ülök csak akkor jobb a dokim csak mosolygott és annyit mondott hogy ékelődik be a feje
2016. jún. 30. 17:54
10/15 anonim válasza:
8-as vagyok, én is azt hittem, aztán a héten kiderült, hogy farfekvésben van. Most úgy néz ki, hogy császározni fognak emiatt, ha nem lesz változás. Ehhez képest az elmúlt napokban is fájdogált lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!