Szerintetek ezek az értékek milyenek? ÉS hamarosan szülök?
Nem nagyon értem sajnos ezeket a rövidítéseket ,egyedül a BPD amit tudok :)
37+0 hetes vagyok. Inzulinos cukros. és 2-3 érettségű a lepényem. ( ez ami olyan ijesztő :( )
BPD: 87mm , TCD:23mm , CSP:2,3mm , Falx, plexusok rendben , orrcsonyt látható. THD: 95mm FL:70 mm
Flw: AURI: 0,58- ezeket eltudnátok nekem magyarázni? és a koráhozt képest megfelelőek a méretei? a lepény miatt szerintetek meddíg húzom még? a Dokim mivel nem vállal már szülést ezért mondta hogyha megyek jövő héten NST re akkor felhívja a kórházat meg én is menjek be ,hogy a Főorvos megnézze a leleteimet és megmondja ,hogy hogyan is fogok szülni. Szerintetek Császár lesz vagy sima? ja meg fejvégű fekvésben van. És azt mondta a dokim ha bemegyek a kórházba akkor lehet bent is kell maradnom. Nem szeretnék olyan sokat bent lenni ..:( szerintetek ha bent is fognak kivárják a 40 hétig? vagy mi lesz vajon? izgulok kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!