Ez még semmit nem jelent? Azt hallottam,100-as értékek már szülés alatt vannak. Ez igaz? Lehet, hogy hamarosan szülök, hiába a gyógyszerek?
36+6 hetesek vagyunk és az orvosom tovább szedeti velem a magnéziumot és a görcsoldót is legalább a 37. hét közepéig. Gondolom nem véletlenül teszi, ha az első NST-n 40-es körüli és 70-es körüli összehúzódást is mutatott a gép. ha elhagynám a gyógyszereket, napokon belül szülnék ilyen paraméterekkel? vagy ez semmit nem jelent? nem mintha máris szülni szeretnék :-D csak kíváncsi lennék, meddig húzhatjuk így, mert jó ez a 2 in 1 állapot. :-)
Esetleg arra is van esély, hogy hiába szedem tovább a bogyókat, akkor is elindul kifelé a baba? :-O
Az említett - NST által kimutatott - összehúzódásokból szinte semmit nem éreztem, na jó, mondjuk a 70-esnél kemény volt a pocim, de volt már többször is sokkal durvább, tényleg fájdalmas összehúzódás - elvétve, nem ismétlődve. Külső méhszáj egy ujjnyira nyitva az ötödik hónaptól.
Köszi! :-)
Elég sokat keményedik ma a hasam, de csak kétszer fájt igazán jobban. meg egy-két napja elég sokat megyek -naponta többször - nagywc-re is és hát hogy is fogalmazzak, a székrekedést mintha elfújták volna...
Amúgy nem érzek semmi különöset, de ezek szerint jobb akkor, ha lélekben mindenre felkészülünk és legfeljebb még bent marad egy-két hetet mégis. :-)
Nekem a 36. héten 120-as értékem volt, hozzáteszem alig éreztem, és amúgy vajúdáskor sem éreztem az ilyen méhösszehúzódást addig amíg nem társult mellé fájás! Amikor már vajúdáskor fájásom is volt, akkor már a 70-es. 80-as értéknél is nagyon fájt.
De vissza a témához: én is kaptam magnéziumot a 37. hétig, utána sem enyhültek igazából a méhösszehúzódások, ennek ellenére 40 hét 3 napra szültem...úgyhogy nem lehet tudni, a méhösszehúzódásoktól akár még hetekig bent maradhat a kicsi...
Egyébként csalóka eredményeket tud mutatni a fájásmérő. Én többször szültem és tudom milyen a 80-as és a 120-as fájás. Volt hogy mutatott a gép olyan fájásokat és semmit nem éreztem (valószinű a baba mozgása nyomta meg a mérőt) és volt hogy olyan erős volt hogy tudtam hogy legalább 80-as és a gép csak 20-at mutatott.
Te éreztél is erős fájást? Mert a 70-es elég erős, bár még kibirható.
2010. november 5-én, 37+6 hetesen megszületett a kisfiunk.
2490 grammmal és 48 centivel. most nagyon kínlódunk a szoptatással, nagyon aluszékony és én is nagyon bénázok. 2370 grammal engedtek haza minket a kórházból. a helyzetet most egyre rosszabbnak látom, de nem adom fel. csak nagyon nehéz és sokat sírok emiatt. meg amiatt is, hogy szörnyen hiányzik a pocakom :-((( de persze a babának nagyon örülünk, gyönyörűszép :-) remélem, hamarosan összeszokunk szépen, az életemet is odaadnám érte :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!