Terhesség alatti komplikációk (görcsök, vérezgetés, gyógyszerek) és a szülés kimenetele (hogy császár vagy természetes) közt van-e összefüggés?
nálam az előzmények miatt fel sem merült a természetes szülés- nem görcsöltem /véreztem
viszont előtte már 1 hót benn feküdtem és az is kétséges volt hogy elvihetem 40 hétig
Nekem már az első hónapokban iszonyúan fájt a petefészkem(lábra se bírtam állni)és a derekam.
A derékfájás végig elkisért,nem bírtam hanyatt feküdni.
Gyógyszerek görcsoldók...
És hát haránt fekvés miatt császároztak.
Nálam volt összefüggés.
Szia!
Én a legelején barnáztam, aztán kb. félidőtől görcsoldót(Halidort) kellett szednem, mert sokszor keményedett a méhem. Sokat kellett feküdni, fenyegtő koraszülés miatt. Aztán végül is 3 héttel korábban jött, de 3300 g volt, normál szüléssel.
Én a terhességem 5.hetében elkezdtem vérezni,nem is kicsit.Pihenéssel elmúlt és minden ok volt.Utána dolgoztam a 33.hétig.Szerencsére minden rendben volt.A 38.héten megszültem gyorsan komplikációmentesen.
Nálam nem volt összefüggés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!