Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem bírok leülni! Hamarosan...

Nem bírok leülni! Hamarosan szülök, és rettentően izgatott vagyok! Ezzel mindenki így van?

Figyelt kérdés
Első kisbabánk lesz!Február 27-re vagyok kiírva.Annyira izgulok,ideges vagyok,várom,kíváncsi vagyok,félek...Nem is tudom mindenféle érzés kavarog bennem.Ki szeretném használni ezt a két hetet terhesen,ugyanakkor várom,azt se tudom mit csináljak,félek,hogy milyen lesz,nem akarok a terhes állapottól megszabadulni,de ugyanakkor annyira várom,és semmit nem tudok,és izgulok,és tudom,hogy ezek örök életre szóló pillanatok,ezért nem tudom mit csináljak,hogyan,és annyira várom...és kifogytam:) Veletek is ez volt?
2013. febr. 13. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki egy levelet! Add ki az érzéseid neki és ha majd nagy lesz, elolvashatja, hogy mi ment benned végbe mielőtt megszületett! Meg fogja köszönni és szép, megható ajándék lesz, neked pedig segít feldolgozni a mostani érzéseid! :) Sok boldogságot, és könnyű szülést! :)
2013. febr. 13. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Elöször is örülj, hogy még van szabadidöd - használd ki, ha meglesz a baba, akkor a szabadidödet alvással fogod tölteni pár hónapig...

Másodszor 27-éig még elég sok idöd van (nekem akkor van a születésnapom), nem kell elöre idegeskedni.

Harmadszor: menj el sétálni, fodrászhoz, üzletekbe nézelödni, barátnökkel fecsegni, olvass, stb., foglald el magad olyasmivel, amit szivesen csinálsz.

Ne csinálj elöre stresszt magadnak, ha jön a baba, akkor úgyis jön, ha meg még várna, akkor nem tehetsz semmit ellene.

Most attól félsz, hogy mi lesz a szülés után, ha meg ott lesz a pici, eszedbe sem fog jutni, hogy jobb lenne még terhesnek lenni.

HAsználd ki az idödet, töltödj fel lelkileg energiával, ezt az idöt töltsd úgy, ahogy neked tetszik, mert utána eléggé le leszel kötve.

Minden jót, kellemes babavárást és könnyü szülést.

2013. febr. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!