Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 éves lányom elég gyakran...

10 éves lányom elég gyakran panaszkodik hogy görcsöl a hasa. Lehet hogy hamarosan megjön neki?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

lehet, nekem a 10. szülinapomon jött meg...

kezdd el a felvilágosítást, hogy ne érje váratlanul

2012. aug. 13. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy jött meg 10 évesen, hogy észre sem vettem jóformán, nem fájt soha semmim.

Persze lehet lányod épp ellenkezőleg van, és neki fájdalommal jár ez, ki tudja.

Amúgy mióta panaszkodik?

Ha pár napja, akkor lehet hamarosan megjön neki, de ha hetek vagy hónapok óta, akkor szerintem vidd el egy kivizsgálásra.

2012. aug. 13. 15:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy veseköve, vesehomokja van? Én elvinném egy orvoshoz.
2012. aug. 13. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges (nekem 9 évesen jött meg, 10 éves koromra már teljesen beállt), de én a helyedben elvinném orvoshoz, hogyha esetleg mégsem az, akkor kiderüljön!
2012. aug. 13. 15:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...gondolkodtam már hogy elkezdem felvilágosítani de nem tudom hogy kezdjek hozzá..Esetleg erre a problémámra valami megoldást tudtok..

Ja amugy nem folyamatosan panaszkodik hanem kb 2-3 naponta..

2012. aug. 13. 15:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor nem akarod orvoshoz vinni?
2012. aug. 13. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető,hogy az áll a dolog hátterében, nekem 12 évesen jött meg és befektettek a kórházba vakbél gyanújávál,közben "csak" megjött:)

A felvilágosítást pedig szerintem kell túlbonyolítani, a lényeg,hogy havi egyszer vérezni fog pár napig,néha lehet,hogy majd görcsöl,de erre van gyógyszer stb..

2012. aug. 13. 15:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont a 11. Szülinapom előtt jött meg 9 nappal :) Anyukám túl izgulta az egészet még orvoshoz is el vitt :P Én meg teljesen nyugodt voltam amúgy igen valószinű,hogy lassacskán megjön neki :) Nekem nem görcsölt semmim csak olyan rossz volt a közérzetem :)
2012. aug. 13. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mennyit beszéltetek róla? Mit tud, hogyan lesz a baba? Mert ahhoz jól lehet kötni. De ha még semmit nem tud, akkor érdemes úgy kezdeni, hogy a nagylányokban/nőkben minden hónapban megérik egy sejt (mint egy mag), amiből lesz a kisbaba, ha a nagyfiúk sejtjével találkozik. Ha nem találkozik, akkor minden hónapban kilökődik, ezért véreznek a nagylányok. Mivel ő nemsokára nagylány lesz, ezért ő is vérezni fog havonta. De érdemes megkérdezni tőle mennyit tud már róla, mert az osztálytársak fel szokták világosítani egymást.
2012. aug. 13. 15:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nem akartam eddig orvoshoz vinni meret ez kb 2 hete kezdődőd,de természetresen el fogom vinni ha nem múlik el a napokban.
2012. aug. 13. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!