40 km re lakunk a kórháztól. Mikor kéne indulni szülni? Hány perceseknél?
Tudom mindenkinél más a "fájásidő", de mondjuk 10 percesektől mennyi idő mire 5 perces lesz? Hogy kéne számolni, hogy ne is nézzenek rám csunyán a kórházba, meg hogy ne a kocsiba szüljek?
Jahh és saját autó, vagy mentő?? MElyikkel jobb bemenni?
Mentöt csak akor hívj ha 5 percesekkel kezdödik vagy rövidebb és a fájás eltart legalább egy percig vagy kicsit tovább és nagyon erös (ezek már akár tolófájások is lehetnek) vagy ha nagyon elkezdesz vérezni.
amúgy ha elkezdödik és rendszeressé válnak a fájások akkor elég 5 perceseknél bemenni. akkor is még valószínü órákat töltesz bent a korházban.
magzatvíz elfolyasánál is van idö össze szedni mindent majd beülni az autóba és menni.
40 km városban, falukon keresztül vagy autópályán?
mi is 40 km-re lakunk mivel oda járunk inden héten szülés felkészítöre így tudjuk hogy átlag 20 perc bejutni, így én nem akarom elsietni.
a bába azt mondta akkor menjünk mikor úgy gondoljuk hogy szeretnénk már ott lenni.
a szomszéd csajnak állandó 1 percesei voltak másfél nap után szült meg.
vagy is ez nem mérvadó. akkor menj be mikor már nem tudsz otthon megülni.
barátnöm 3 perceseknél ment be és ök falukon keresztül 50 km-re laktak a korháztól. kb 4 óra telt el mire megszült aztán.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak!
A 40 km-be van autópálya is meg...hát Pest széle:) Illetve Kőbányáról-Szent István kórházig...! Majd egyszer lemérem az utat, ugyis menni kell NST-re!
Mégegyszer köszi nektek a válaszokat!!
Üdv Nektek
Szia!
Megkérdezhetem honnan mész be?Hány hetes vagy?Mikorra vagy kiírva?
Szia!
Monorról megyek, 34 hetesek vagyunk, és október 13 ra vagyok kiirva.
Miért kérded?
Én is az Istvánba szülök,de én mostanra vagyok kiírva.van 3 időpontom is,mert 3an 3at mondanak.a legkorábbi 5-e.Én úriból megyek.
csak ezért kérdeztem.
Értelek!:) Hát sok sikert neked, és ha esetleg túl vagy rajta irhatnál egy pár sort, hogy milyen volt...mik a tapasztalatok!:)
Szülésznőd, vagy orvosod van?
Az jó ötlet, hogy leméred. De sajnos azt nem tudod, hogy hétköznap reggel mész-e majd a dugóban, vagy az éjszaka közepén az üres utakon. Én abban maradtam a szülésznőmmel, hogy telefonon beszélünk majd végi és Ő adja ki a start engedélyt. Persze azt mi mondjuk meg, hogy kb. hány perc alatt érünk be.
A mentőben talán az a jobb, hogy ők út közben is tudnak segíteni, ha nagyon előre haladnának az események.
Van igen mindkettő.Elsőnél is ők voltak.
tegnap voltam náluk,kedden megyek újra,mert maradtak a 10-12.nél...:-)
hmm,izgulok nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!