Mikor menjek vissza? Hány perceseknél kell?
Milyen messze van a kórház? Ha több mint 30 percre, akkor rendszeres 15 perces fájásokkal már bent kéne lenned, ha közel van, 5-10 percesekkel feltétlenül menj.
Ha első baba, valószínűleg van jópár órád még a szülésig, 1 ujjnyiról még tágulni kell 9-10-re, ez eltarthat egy darabig.
Legyél készenlétben, ha esetleg elfolyik a magzatvized, azonnal menj!
Könnyű szülést és nagyon sok boldogságot a babához!
Amíg gyengék a fájások, próbálj pihenni, mert az 5percesek már úgy fognak tűnni, mintha egyfolytában fájna.
Én 5perceseknél hívtam a mentőt. Amikor beértünk, 7cm-re voltam kitágulva, a szülésznő még órákat jósolt, mondván első baba. Ehhez képest 50perc mulva túl voltam az egészen.
Boldog babázást!
Első vagyok. A 9-10 után lemaradt, hogy cm.! bocs, nem olvastam vissza. Egyébként 2x szültem, nem szeretek vitába bocsátkozni, de a második válaszoló nem volt kedves. Én 4 ujjnyira voltam kitágulva, mikor a második babával bementem a szülőszobára, és nagyon nem volt eltűnve a méhszáj, jópár óra múlva volt még a kitolási szakasz!
A kérdésfeltevőnek még egyszer minden jót és könnyű szülést!
Igazad van előttem szóló. amikor én mentem szülni és 7cm-re voltam kitágulva, még akkor sem volt eltűnve a méhszáj.9cm-nél kezd eltűnni és 10cm-nél tűnik el teljesen.
Én is könyű szülést és boldog babázást kívánok.
(ma 02:45-ös)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!