Szerintetek menjek be?
Az a heelyzet hogy 38 hetes terhes vagyok .MÚLT HÉTEN MÉG 6.5 MILLIMÉTER VOLT A HEGEM TEGNAP ELŐTT MÁR CSAK 3.5.Állítólag 3 a határeset.Teganap egész nap annyira fájt húzódott a hegem ,hogy sokszor kiegyenesedni nem tudtam.Ma is fél 2-kor keltem a méhösszehúzódásokra meg amensis görcsökre.Jövő hét péntekre írtak ki programozott császárra.Én addig tuti nem bírom ki mert egyedül vagyok a két másik gyerekemmel az egyik 14 hós a másik 4 éves.A kicsit ugye elkerülhetetlen hogy ne emeljem.Fürdetés ,pelenkázás stb......Ha most bemegyek már a cuccaimmal és mondom hogy már nem bírom szerintetek megsászároznak ma?Főleg ha mondjuk 2 nap alatt megint vékonyabb lett a heg.Tapasztalat?Ugye nem kivánság müsor de azt se tudom megoldani hogy mindennap
menjek ultrahangra mivel segítségem nincsabszolut.Tegnap előtt is húztam magam után szerencsétlen gyerekeket és ott voltunk 3 órán keresztül.És nem mindig ér ráa huga a páromnak feljönni 60 kilóméterről.Másunk nincs se nagyszülő se barát:(
Szia!
Szomorúan olvasom a sztorit....
Csak nekem az jutott eszembe, hogy a császáros szüléseknél-legalábbis így hallottam/olvastam- eleve előbb indítják meg a szülést. Így meg hogy mensis görcseid is vannak....meg progis császár....Én megbeszélném a párommal, és bemennék.
38 hetes vagy ilyen heggel,2 gyerekkel és elmegy Berlinbe?
Bocsi,tudom, hogy a pénz nagy úr, de ne már a terhesség végén...
Valahogy nem tud hazajönni?
Hát, akkor nincs kérdés, maradnod kell:(
Két ilyen kisgyerekkel nem tudsz bemenni,ogy "jöttem szülni"....
Szia!
Hívd fel a védőnődet és kérj tanácsot, segítséget!
Most muszáj, a babáról és rólad van szó. A ti egészségetekről!
A mi védőnőnk annyira kedves ,aranyos, hogy tuti bevállalná a gyerekeimet ilyen INDOKOLT esetben!
Kedves szomszéd néni?
Kérdezd a védőnőt, tuti ad tanácsot, segítséget!
Szorítok!
A párod hugijához le kell vinni a gyerekeket pár napra, amíg megszülsz.
Vagy fizetsz babysittert, ami horribilis összeg.
Vagy szól a védőnőnek, akinek hivatalból intézkednie kell. Kiskorú nem maradhat felügyelet nélkül.
Szomorú a történet, de én úgy látom, nem egészen van ez leszervezve. Sajnos a baba felelősséggel is jár, az említett körülmények mellett én nem bizti, hogy 3-at vállaltam, volna.. sajnálom!
Csak mert hirtelen összeszaladtak a dolgok, még nem lesz felelőtlen valaki!
Szerintem ha más lehetőség tényleg nincs, hívd a védőnőt, ez egy jó ötlet. Tudom milyen cipőben jársz, nekem a párom se tud hetekig, még napokig sem itthon lenni, mert sajnos az akkora kiesés, hogy nem is tudnánk utána utolérni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!