Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék program császárt....

Szeretnék program császárt. Ezt lehet kérni az orvosunktól? Az első szülésem után, ami természetes szülés volt, nem akarom azt átélni. Ha nincsen probléma ,jól fekszik a baba,de én császárt szeretnék meg csinálják?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 18:18
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a méhem nőtt össze a húgyhólyagommal. Más miatt műtöttek laparoscopiával, és akkor derült ki, így meg is oldották azóta.

Császár után nekem fél évig panaszos volt a hólyag telődés, nem is értettem, miért. Aztán kiderült.

2021. aug. 12. 09:16
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

Már mindent leírtak előttem, így csak egy pozitív élményt szeretnék veled megosztani, sórgornőm esete.

Első gyerek tízen akárhány óra vajúdás, nagy volt a baba is, alig tudta megszülni. Utána is hetekig fájdalmai voltak a gátseb miatt. Iszonyat rossz élmény maradt benne.

Kistesónál rendesen félt, félt hogy újra átéli. Erre volt egy hiper gyors (épphogy beestek szülni, 15 perc múlva már megvolt a gyerek), könnyű szülése. Utána 2. Héten már sütött főzött otthon.

Nekem is a 2. Könnyebb volt, maga a kitolás olyan hirtelen jött, hogy nem tudtak vágni. Repedtem, de csak 3 öltést kaptam. Már a szülő ágyról úgy szálltam le, mintha semmi se történt volna. El sem hittem, mert az első után kb 6 hétig azért nem volt kellemes.

Csak azért írom ezeket le, hogy lásd, nem feltétlenül lesz a második is rossz élmény, vagy ugyan olyan fájdalmas.

2021. aug. 12. 10:45
 43/56 anonim ***** válasza:
29%
Én több császárost ismerek, csak azok panaszkodtak akiknek sürgősségi császár volt( ahogy az itt válaszolok is nem programozottak voltak), programozott császárnál nincsenek ekkora bakik mint amiket leírtak.
2021. aug. 12. 11:02
 44/56 anonim ***** válasza:
81%
Nekem program volt, és mindent ugyanígy éltem át, mint itt leírtunk,leírták..Pénteken írtak ki hétfőre, szóval nekem programnak mondható.
2021. aug. 12. 11:19
 45/56 anonim ***** válasza:
71%
Nekem program császárom volt, altatásban. A lehető legpozitívabb élménnyel jöttem ki a kórházból, sose akarnék máshogy szülni.
2021. aug. 12. 11:20
 46/56 anonim ***** válasza:
54%
Nekem sürgősségi császárom volt, mert mielőtt beprogramoztak volna, beindult a szülés. Semmi negatív nem volt benne, semmi. 2-3 hét múlva olyan volt, mintha semmi sem történt volna.
2021. aug. 12. 11:38
 47/56 anonim ***** válasza:
84%
Nekem program volt és rossz volt..Nincs összefüggés szerintem.
2021. aug. 12. 11:56
 48/56 anonim ***** válasza:
34%
programcsm volt, pénteki nap, szombat este ha lehetett volna már jöttem volna haza, semmi bajom nem volt az ég világon, a fekvésből felülés és ülésből felállás volt lassabb, de nem megoldhatatlan az sem, egyedül sem. 1db nurofent kaptam minden nap, de mind a szekrényben landolt, mert nem kellett. A szoptatás (-sal való próbálkozás) közbeni méhösszehúzódás 100x jobban fájt, mint maga a seb, és azt is egy erősebb menstruációs görcshöz tudnám csak hasonlítani. Ha lesz még gyerek, mindenképp csm lesz. Mivel egy már volt, dokim van, ügyeleti idejére behív, megműt, kész.
2021. aug. 12. 21:13
 49/56 anonim ***** válasza:
82%

Szülésznő vagyok.

Császármetszéskor felvágják az-akkor-legnagyobb és legvérbővebb hasi szervet és "kivesznek" belőle egy 3-4 kilós idegen testet ( tudom így leírva durván hangzik, de ez az igazság). Leesik a hasűri nyomás. Ez a műtét a legnagyobb hasi operáció. A "kiveszik"-et nem véletlenül tettem idézőjelbe. Van aki így viseli van aki úgy. Hármat szültem, én nem kérném! Az más, ha muszáj.

2021. aug. 12. 21:42
 50/56 anonim ***** válasza:
62%
4 sima szülésem volt,volt gátmetszés is 3x.mindig rettegtem,hogy valamiért császár lesz.Magamtól soha nem választanám azt az utat.Nyilván más,ha valamiért muszáj.Nekem baromi ijesztő,hogy felvágják az egész hasamat.
2021. aug. 12. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!