Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a szülés?

Mennyire fáj a szülés?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 08:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mekkora a fájdalom küszöbe.. Nekem személy szerint egyáltalán nem fájt,csak az összehúzódások, de azok is csak a tolófájásokig. Nekem utána már megkönnyebbülés volt mikor mondták, hogy oké akkor most hajrá. A varrás az más téma.. De a szülés maga számomra nem volt fájdalmas.
2021. júl. 16. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
26 éves,a keresztanyukám 23 évesen a második babáját szülte meg hangnélkül ugy hogy,10 perces fájásokkal indult szülni.baba kórházba érkezéstől számítva 30 percen belül hüvelyi uton meg volt
2021. júl. 16. 21:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12#

Ez hogy függ össze?

Hang nélkül szültem 2-t

Az egyik be is szorult, kikönyököltèk.

A másikat majdnem a kocsiban, 15 perccel a kórházbaérkezés után megszültem.

Össz 2,5 h alatt.

Fájdalomcsillapîtás eszembe sem jutott.

A kórházakban, ahol szültem nem is lehetett.

Ez mind nem jelenti azt, hogy nem fájt piszkosul.

A gyors szülés pl fájdalmasabb volt, mibt az , amikor órákig kitolni kellett.

2021. júl. 17. 07:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy kolleganőm járt babaváró intimtornára. Szülés közben meg is kérdezte az orvos: "Ugye, maga járt előtte tornára?"

Megtanították őket mikor kell nyomni a jelekből kiindulva, meg más egyebekre is. Mindkét gyerekét viszonylag könnyen megszülte.

Valóban erősek a fájdalmak, de sok nőt nem rettentenek el attól, hogy többször is szüljenek.

Férfiak szokták mondani az emiatt panaszkodó nőknek: "Látszik, hogy még nem volt t0kön rúgva...!"

2021. júl. 17. 09:34
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

13-as vagyok

Egyébként valóban sok múlik a hozzáálláson, technikán.

Ha rettegsz a fájdalomtól, hogy mikor jön, akkor kegyetlen.

Ha hagyon,hogy áradjon, befelefigyelsz, elengeded, akkor is fáj, csak sokkal hatékonyabb, és nem olyan görcsös.. a fejedben pedig nem szorongsz.

Gyorsabb lesz.

A nők felejtenek.. nagyon gyorsan.

Tudod, hogy fájt. Emlékszel arra, hogy nagyon, de nem úgy, mint amikor eszedbejut egy papírvágta seb az ujjadon.

Tehát más az emlékezet.

Csodás hormonok😬

2021. júl. 17. 10:18
 16/20 anonim ***** válasza:
30%
tisztelet az asszonyságoknak ezért, én tuti nem merném bevállalni, bár lassan már férfiak is szülhetnek, jön a terhes férfi emoji is és ez nem vicc
2021. júl. 17. 10:56
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát.. én azt hittem, hogy bírom a fájdalmat. De pokoli volt. A jó az, hogy csak az utolsó pár óra volt szörnyű, azelőtt elviselhető volt a fájdalom… Azt mondtam, hogy soha többet, ezt a fájdalmat biztos nem fogom elfelejteni. Hát megszépült, megfakult az emlék. Már nem zárkózom el attól, hogy valamikor legyen egy testvére a kisfiamnak 😇. 3 hónapos baba anyukája
2021. júl. 20. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
asszonyságok…..
2021. júl. 23. 23:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
na tudtam h valakinek nem fog tetszeni:D
2021. júl. 24. 12:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Kb 1,5 óra volt ami úgy fájt, hogy azt hittem megdöglök, ebből 1 óra hosszú volt a kitolás. De túl lehet élni. Nekem a hasam és a derekam fájt úgy, hogy azt nem lehet semmihez hasonlítani.
2021. júl. 27. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!