Mikor lesz ugyanakkora hìrèrtèke a kòrhàzban meghalt csecsemőnek, mint az otthon szülès közben meghaltnak?
30 szörnyű. 🙁 sajnos van, hogy nem tudnak adaptálódni a kinti világhoz. Rettenetes dolog. Részvétem a szülőknek. Iszonyú fájdalom.
Amúgy ebben a hírben, amiről most beszélünk nem az otthon szules a lényeg. Hanem hogy az az agyament no nekiállt autókázni át az országon.
Nekem is van több ismerősöm akik otthon szültek. Ő dolguk és mindenki el.
18
Jah
Elvileg
Gyakorlatilag amikor ezt megjegyeztem, akkor a csecsemős: itt ilyet nem lehet, soha nem is volt
Megyei kórház.
Egyébként szerintem, bàrmennyire rossz, jó az a kórházban maradás
2 napja, ráhangolódás a babára.
Ha otthon vagy úgysem állod meg, hogy csak a babàval foglalkozz.
Egyébként van otthonszült barátnőm és kórházban szüléskövetkeztében meghalt( egyébként egészséges) csecsemő is van a környezetemben sajnos.
Másrészt nekem volt egy komplikált, kórházi körülményeket igénylő, és egy olyan szülésem, aminél orvos nem is volt (kórházban).
29
Koszi az itelkezest igy ismeretlenul....
Francot nem tudsz a hatterrol de lehordasz a sarga foldig
De igen buszke vagyok arra h van 3 okos szep gyeremekem, buszke vagyok arra h a parom halal utan volt erom a terhesseget vegig kihordani es helytallni a mindennapokban
Buszke vagyok magamra h szules utan ha nehezen is de megoldottam minden egyedul...
Tegyük helyre azért a fogalmakat.
Szülésznő: A szülésznő olyan egészségügy végzettséggel rendelkező szaksegítség, aki kórházi körülmények között a szülész orvos jobb kezeként funkcionál.
Bába: Felsőfokú képesítéssel rendelkező szülésznő, aki nem kórházban dolgozik. Önnállóan vezethet le szülést.
Dúla: [link] (Tehát dúlát bárki fogadhat kórházi és otthonszülésre is, ő nem orvos, nem szülésznő, ő lényegében azért van, hogy laikusként segítse az anyát.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!