40+3 hetes várandós vagyok. Iszonyatosan fáj a derekam, ez lehet a vajúdás kezdete?
Menstruáció szerű görcseim is vannak de ez a derékfájás annyira erős, hogy kisugárzik mindenhova, de rendszeres összehúzódásokat nem érzek. Lehet hogy ez a vajúdás kezdete lenne?
Igazából fogalmam sincs mit tudnék most tenni, első babám lesz és 0 tapasztalatom van abban, hogy eldöntsem ez normálisnak számít-e?
Alig akartam hinni a szememnek amikor megláttam, hiszen azt mondták, hogy nem lesz több a babám 3,5-3,6 kilónál 😅 most is elég nagy a kortársaihoz képest. 8 kiló és 71 cm 😄
A kitolási szakasz emiatt elég hosszúra is sikeredett, de minden megérte amikor azt mondta az orvos, hogy teljesen egészséges 🙂
Igen, lassan 4 hónapos lesz, kárpótol a nehéz szülés miatt rendesen a babám, hisz 1 hónapos kora óta teljesen átalussza az éjszakákat, nem hasfájós, nem sírós, szóval kívánni sem tudnék jobb babát nála. Persze, valószínűleg nem lesz ez mindig így, de addig is kiélvezem ezt az időszakot 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!