40+3 hetes várandós vagyok. Iszonyatosan fáj a derekam, ez lehet a vajúdás kezdete?
Menstruáció szerű görcseim is vannak de ez a derékfájás annyira erős, hogy kisugárzik mindenhova, de rendszeres összehúzódásokat nem érzek. Lehet hogy ez a vajúdás kezdete lenne?
Igazából fogalmam sincs mit tudnék most tenni, első babám lesz és 0 tapasztalatom van abban, hogy eldöntsem ez normálisnak számít-e?
Hivd fol azt a korhazat, ahol szulnel. Kerd avszuleszetet es mondd el ezt,amit ide irtal. Ok megmondjam induljatok-e be vagy mikor igen.
Ennyi hetesen siman indulhat igy a szules. De oket kerdezd ok tud i fogjak.
Úgy tudom, hogy az ilyen bizonytalan jósló fájásokat ki lehet szűrni egy meleg zuhannyal. Ha elmúlik a meleg hatására, akkor semmi különös.
De egyetértek az elsővel is, telefonálj nyugodtan.
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbálkozom egy meleg zuhannyal, ha nem lesz jobb hívom a kórházat😣
Nem hívtam fel őket végül, nagyon nehezen de sikerült elaludnom.
Úgyis megyek ma reggel 8-ra az orvoshoz, megemlítem neki, mert amint felkeltem továbbra sem maradt annyiban ez a fájdalom.
Könnyű szülést kívánok!
Szerintem kezdődik.
Majd írd meg, mi a helyzet! :))
Könnyű szülést!
Na végül a doki teljesen zártnak látta a méhszájat, szóval ez csak valami durva jósló és az egésznapi kimerültségem eredménye volt, csak ilyen fájdalmasat még sosem éreztem de már jobban vagyok. :)
A babának esze ágában nincsen még kibújni, úgyhogy pénteken indítják, nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat!❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!