Mit Tegyek ,hogy beinduljon a szülès?
Figyelt kérdés
40+2 hetes terhes vagyok.1 ujjnyira kitágultam de valami olyasmit mondott a doki ,hogy mèg nagyon fenn van a mèhszájam vagyis nem illeszkedett be a gyerek feje. a nyákdugóm tegnap távozott(fehères volt a színe).A doki közölte ha nem indul el hètfőn vagy kedden szerdán be kell feküdnöm. Rettegek a kórházaktól úgyhogy azóta zokogok. Már èpp elfogadtam magamban a szülès után azt a 2-3 napot ,de ha elötte mèg befektetnek teljesen kiborulok. Már nagyon szeretnèm ha megszületne..2021. márc. 21. 17:30
21/32 anonim válasza:
Hasonlóan voltam én is. Már nagyon nehezen viseltem az utolsó napokat. Egy kissé megerőltetőbb séta indította el nekem a szülést.
22/32 A kérdező kommentje:
2 ujjnyira nyitva vagyok ès lejebb ment a gyerek is . úgyhogy bizakodom . Ha nem törtènik semmi burokrepesztèssel kezdünk hètfőn azt mondták . 😊 Szerintetek jó jel?
2021. márc. 27. 17:50
23/32 anonim válasza:
#18-ra a bába addig "tornáztat", amíg jó helyre kerül a baba. Rugalmas kendővel rezgeti a medencét, esetleg felfüggeszti a kendőt hogy egy hintát kapjatok, abban ringatózol. Egy Hotspot- 9 hónap alatt a Föld körül adásban láttam a folyamatból részleteket.
26/32 A kérdező kommentje:
vasárnap hajnalban beindult magától 😊 termèszetes uton sikerült megszülni. Nagyon boldog voltam ,hogy nem kellett indítani se császározni. Gyönyörű egèszsèges kislányom született. Köszönöm a sok segítő választ ès az èrdeklődèst 😊
2021. márc. 31. 07:03
27/32 anonim válasza:
Gratulálok a kislányod születésèhez! Jó egészséget, minden elképzelhető jót nektek! ❤️
28/32 anonim válasza:
Jupiiii,nagyon örülök. Jó egészséget nektek 😁.
30/32 anonim válasza:
Csodálatos hír, gratulálok!
Jó egészséget!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!