Mit kene csinalnom h beinduljon a szules?
Figyelt kérdés
Mar alig birok mozogni es nagyon nehez nekem a terhesseg.Raadasul van egy kisfiam aki utan futkosni kene,de semmot nem tudok mar csinalni.A napi feladatok is nagyon nehezek.Foleg,h frontok vannak.A dokinom szerint egy kis loket kene.Mehszaj felpuhult es hatareset,mert elkezdett kinyilni.38hetes multam.2016. júl. 6. 17:38
1/13 anonim válasza:
Az orvost kellett volna megkérdezned, az otthoni praktikákból baj is lehet
2/13 anonim válasza:
egy jó szex simán beindíthatja :)
3/13 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam durva praktikakra...Inkabb ilyen termeszetes.Szex,tonic,ananasz,grapefruit nemtudom hatha meg van vmi
2016. júl. 6. 18:25
4/13 anonim válasza:
Lépcsőzés?
Mondjuk nekem nem vált be, de hátha.
Pedig tíz nap túlhordás után mindent kipróbáltam.
5/13 anonim válasza:
Próbáld meg a bábakoktélt, bár azt inkább terminus körül szokták. Én attól szültem meg kétszer is másnapra.
6/13 anonim válasza:
Semmitől nem fog becsülni csak ha itt az ideje. Tudom mit érzel, ugyanígy vagyok én is, de türelem nincs sok hátra. Hulyesegeket (babakoktel, lépcsőzetes, guggolas meg ne is csinálj) rosszul is elsülhet.
Amikor akar jönni a baba akkor fog jönni, beszélgess vele, hogy te mit szeretnél, kérd meg hogy jöjjön ki, ennél többet nem tudsz tenni.
De egyébként az is sokat segítene ha megnyugodnal biztosan hamarabb babáznal ;)
Egy szülésznő
7/13 A kérdező kommentje:
Lepcsozes(amennyit kell eleg),babakoktel semmikepp,menni is alig tudok nemhogy guggolni.Amugy nyugodt vagyok,csak mar jo lenne,ha.... :)
2016. júl. 6. 19:36
8/13 anonim válasza:
Azt a "hülyeséget", hogy bábakoktél, pont szülésznők mondják. És nálam bevált. De mindenki azt próbál ki, amit akar.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h hulyeseg,de azt orvosi felugyelet mellett ajanlatos.Igy kiserletezni nem akarok.
2016. júl. 6. 21:41
10/13 anonim válasza:
Hát ahhoz a szulesznohoz se mennék aki a babakoktelt ajánlja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!