Mit kene csinalnom h beinduljon a szules?
Figyelt kérdés
Mar alig birok mozogni es nagyon nehez nekem a terhesseg.Raadasul van egy kisfiam aki utan futkosni kene,de semmot nem tudok mar csinalni.A napi feladatok is nagyon nehezek.Foleg,h frontok vannak.A dokinom szerint egy kis loket kene.Mehszaj felpuhult es hatareset,mert elkezdett kinyilni.38hetes multam.2016. júl. 6. 17:38
11/13 anonim válasza:
Èn is igy èreztem magam mint te, nekem a sèta, tonic+csípős kinai leves hozta meg a picurt :) dèlután ettem ittam ezeket, èjszaka meg is szültem
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Tegnap megszuletett a baba delutan negykor,osszesen 4ora alatt,gatvedelemmel,oxitocinos es inditott szules volt.Elfogyott a magzatviz.Valoszinu emiatt fajt mar nekem is a mozgas es a baba magzatmozgasa.Szerencsere nem.kellett folyamodni nagyon semmihez,bar elotte valo nap megittam egy tonicot(amit igy utalag nem kellett volna,mert utalom es nem ezen mult)
2016. júl. 8. 13:50
13/13 anonim válasza:
Nem neked írtam,hogy azt írtad,hülyeség,hanem annak,aki azt írta feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!