Létezik tuti praktika hogy beinduljon a szülés?
Mindez a közoktatás házi feladat kérdések kategóriában :)
Sztem nincs ilyen paraktika. Menj be akórházba és jelenkezz valamelyik dokinál.
Nem tudom hogy ment ennyire félre a kérdésem. Nyílván nem ebbe a kategóriába akartam írni,nem vagyok fogyatékos csak ezek szerint béna telefonnal....
Lehet valahogy törölni?
Ha nincs itt az ideje, akkor akárhogy vizsgál, nem indul be a szülés.
Ha burkot repeszt, és oxytocint kapsz, az nem vizsgálat, hanem szülés beindítás. De ezt nem szokták "csak úgy", hanem ehhez indok kell.
Praktika nincs, ha érett a baba, akkor beindul magától a szülés.
Az első fiam fogadott orvosnál szültem. Fogadott szülésznővel. Nagyon sok pénzt fizettem ki nekik. Most nem szeretnék. Inkább költöm a gyerekeimre. A fogadott doki se csinált mást mint az ügyeletes. Kár beléjük a hála pénz. Nem három héttel előbb akarok szülni hanem magamat ismerve még a kiírt napján se fogok
Sokan vetnek be praktikákat. Nem ördögtől való dolog
Valaki tonicot iszik pl meg hasonló ostobaságok hogy hátha megindul a szülés. Kiváncsi lettem volna kinek mi vált be és talán valamit kipróbáltam volna mert komoly fájdalmaim vannak egy testi adottság miatt sajnos. De kibírom. Ezen már nem múlik. A huszadik hét óta élek ezzel a fájdalommal, a kisfiamért megéri. Már csak két hét és talán magától kibújik. Köszi a cuki hozzászólásokat. Egy élmény volt ezen az oldalon kérdezni. Peace and love
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!