A tonic ivás, kinél vált be mint szülés indító praktika?
Vigyázz azért a tonic vedeléssel, mert nem tudni, a nagy mennyiségű kinin milyen hatással lehet magzatodra.
Inkább igyál málnalevél teát és nagyon szuper homeós készítmények is vannak, amik direkt szülés előtti időszakban készítik fel a méhet a megterhelésre.
Iszom már pár hete a málnalevél teát, plusz szedem a homeós bogyókat, eléggé sokat sétálok is. De semmennyire se vagyok nyitott még. :) Kicsit elszomorít, nem akarom, h indítsanak. Sajnos túl későn tudtam meg, h a fogadott dokim előszeretettel szereti használni az oxit. Gondoltam jövőhéten kipróbálok egy két praktikát hátha. Semmi kedvem nem lenne a 40.hét után még egy 1hetet ráhúzni.
Most 38.hét 3naposak vagyunk.
Nem létezik szülés inditó praktika,ezek csak véletlenek,aki azt valja hogy a tonic indította be a folyamatot (vagy lépcsözés stb.) annak nagy valószinüséggel minden esetben beindult volna.Hidd el csak akkor fog kijönni mikor ö akarja,vagy ha a korhazban meginditják...
Kitartás, tudom hogy a vége már nagyon nehéz,én mára voltam kiírva és semmi...
Ha nem akar a gyerek meg jonni, akkor a tonictol se fog :) De en azert megprobalklztam sokmindennel. Lepcsoztem(napi 3szor fel a 10. emeletig), terdepelve takaritottam, baracklevet ittam(na meg ez valt be a legjobban) A negykezlab takaritas azert is jo, mert beilleszkedik a baba feje, hamarabb megszuletik igy (a szulesznom tanacsolta) sok sikert es konnyu szulest!
(ja, a tonic se valt be) baracklebol 1 litert ittam, utana elment a nyakdugo
Köszönöm mindenki válaszát.:)
Jövőhéten gondoltam kipróbálni.. Akkor már 39hetesek leszünk.
Ne szivassatok, 1 rakat barackot eszek 27 hetesen. 😊
Mikor nem tudtam, hogy vetélést okozhat a tonik megittam vagy 3 pohárral egy nap pár hetes terhesen.
Nem tudok ezek után hinni az ilyesmikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!