Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, hogy beinduljon a...

Mit tegyek, hogy beinduljon a szülés, nagyon nem szeretnék indítást?

Figyelt kérdés
Természetesen a világért nem kockaztatnam a babám vagy a saját egészségemet, de már nagyon nehezen bírom. 40+1-2 hetes kismama vagyok, van egy 2 éves kislányom, és nehéz a plusz teher, türelmetlen vagyok. Kinek mi vált be?
2020. aug. 6. 11:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Szex.
2020. aug. 6. 11:09
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Semmi sajnos 😕 40+3-on szültem. De végül beindult magától. Próbáltam en mindenféle népi praktikát, de nem...
2020. aug. 6. 11:15
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Fizikai erőlködés -valami mozgás, pl lépcsőzés- szex, mellbimbó stimulálása, hashajtas természetes módszerekkel
2020. aug. 6. 11:42
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Takaríts ki A-Z-ig nálam mindig bevált Ablakpucolás, ajtó mosás és az egész ház kifordítása, tipp-toppra, utána lesz pár órád, de hogy aznap mész szülni az tuti.
2020. aug. 6. 11:53
 5/15 anonim ***** válasza:
53%

Na és, ha indìtva lesz?

Akkor is szülhetsz hüvelyi ùton.

De akàr indìtott, akàr természetes, akàr csàszàr...stb.

Hidd el nekem, hogy az a lényeg, hogy a kicsi egészséges legyen. S, ha megszületett, a karjaidban tarthasd!

2020. aug. 6. 11:55
 6/15 anonim ***** válasza:
49%
Egyszerűen nem mész be indításra. Nem kötelező semmi. Amíg a babád mozog, szívhangja rendben, nem kell parázni. A terhesség normálisan 37-42 hét között ér véget. Ha eddig jól gondoskodott a tested a babáról, bízz magadban továbbra is, és a babádban, hogy elindul ha készen áll rá!
2020. aug. 6. 11:56
 7/15 Wonderwomen ***** válasza:
92%
Lépcsőzés nagytakarítás, egyik ismerősöm ricinus olajat ivott. (én mondjuk amilyen szerencsés vagyok előbb fsnám össze magam) 😊😅
2020. aug. 6. 12:01
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Semmi nem hasznalt, se lepcsőzés, se szex, se frontok, semmi, mondjuk nem a szüles megindítása miatt voltak ezek,hanem alapból. 41 hetesen lett volna indítás, és előző nap,40+6 hetesen elfolyt a magtatvíz...
2020. aug. 6. 12:02
 9/15 anonim ***** válasza:
65%

Tok artatlanul kerdezem mi a baj az inditassal? En jobban felek a tulhordastol es hogy mekoniumos magzatvizet nyel.

Egy 40hetes magzat mar kesz van, azt a par 100grammot amit utana hizna, majd magara szedi kint. En legalabbis igy gondoltam es kertem a dokit h inditsa a napjan. Az jobban faj? Vagy mi szol ellene? Megkoszonom ha valaki erdemben tud valaszolni.

2020. aug. 6. 12:02
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

4 nekem az se vált be 🙁

6 aha a 40. hét után brutal módon megugranak a kockázatok. A halva szulese is! Az en kisfiam belekakilt a mvízbe és letudozte. Legzestamogatast kellett kapnia, inkubatorba került, gyógyszereket kapott. Valóban. Bizz a testedben. Aha. Bizz az orvosokban és orulj neki ha indítják és nem hagyjak tulhordani...

2020. aug. 6. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!