Mit tegyek, hogy beinduljon a szülés, nagyon nem szeretnék indítást?
Ez is olyan dolog, hogy nem tudhatja az ember, hogy attól indult-e be, hogy ő most pl takarított, lehet ha egész nap feküdt volna ugyanúgy beindul.
Nekem is indították az egyiket, nem kell tőle félni, bent gyerek nem marad
Pacsi, itt is ez a helyzet, bár én még nem töltöttem a terminust, csak közelítek hozzá. "Sajnos" az egész terhességem alatt nagyon aktív voltam, úgyhogy a lépcső, takarítás és egyebekkel szemben ellenálló vagyok szerintem... A szex sem jött be eddig. Fosatást meg nem akarok, veszélyesnek tartom... Ameddig ő nem dönt úgy, hogy jönne, addig nem fog jönni sajnos.
Én sem szeretnék amúgy indítást, mert az mindig rizikósabb, elnyúlóbb, fájdalmasabb :( Viszont az is tény, hogy amit egy korábbi hozzászóló írt, az ideális "ablak" 39-41. hét között van, a 41. betöltött hét után már veszélyesebb, 42. hét után meg vörös zóna van. Próbálok túsztárgyalni a lányommal, hátha jobb belátásra tér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!