38 hetes vagyok ma, már nagyon szeretnek szülni, van valamilyen praktika, hogy beinduljon a szules?
Természetesen veszélytelenre gondolok, ami a babára nézve biztos nem okoz problémát.
Pl ha beülök meleg vízbe az segíthet?
Malnalevel teát iszom, kb 5-6 dl-t egy nap.
Tegnap voltam nst-n is, 9 pontot kaptam, ez jelentheti, hogy meg biztos nincs esély a szules indulasara?
Az orvosom most nem nezett mehszajat, így nem tudom nyitva vagyok e már pl.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Légy türelmes,a baba és a tested tudják mikor a legalkalmasabb a szülés,ne akard siettetni. Bennt úgysem marad.
Én is 38 hetes kismama vagyok. Türelemmel várom a szülést és próbálok lelkileg rákészülni. Második gyermek lesz.
Te is tudod van aki a 40-41.dik hétben szül.Ne siettesd a kis lakódat, had készüljön és induljon akkor mikor neki jó.
Könnyű szülést kívánok.
Ezek a praktikák olyanok, hogy vagy bejönnek vagy nem. Az én babám nagyon nagy volt, érett a kinti életre mégsem akart megindulni a szülés. A dokim a lépcsőzést javasolta a 40. hét után de nem vált be. Végül indítani kellett, 41+2-re született.
Megértem, hogy már nagyon szeretnél szülni. Nagyon nehéz volt az utolsó 4 hét nekem is. Zsibbadtam, vizesedtem, fájt mindenem és mozogni alig bírtam. Mégis úgy voltam vele, hogy majd beindul a szülés amikor itt az ideje. Ne siettesd, legkésőbb 3 hét múlva vége a terhességnek és kint lesz a babád. Kitartás! :)
4. vagyok, hamar elszalad és hidd el szép emlék lesz az utolsó pár hét is és az izgalom :) 2. gyerekem van, nekem szép maradt :)
Könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!