Kinek vált be valamelyik szülésindító praktika?
Sziasztok!
Jövő héten be akarnak fektetni a kórházba, ha nem indul el útnak a babám, és itthon van egy rettentő anyás kisfiam, ráadásul rettegek a kórházi indítástól. Gondoltam kipróbálnék valami egyszerűbb, nem veszélyes praktikát, de nem tudom melyiknek álljak neki az interneten látható sok lehetőség közül... Ezért kérdezni szeretnék, kinek melyik vált be, mik a tapasztalatok? Az összes humbuk lehet?
Köszönöm szépen előre is!
Nem váltak be: szex, tonic, kiadós séta, nagytakarítás.
Bevált: bába koktél. Terminustúllépésnél, korábban nem ittam volna meg. Amúgy is nézték már a magzatvizet 2 naponta, mert nyitva voltam. Amúgy semmi bajunk nem lett.
Hát nem akartam drasztikus megoldáshoz fordulni, de első körben megprobalok beszélni a dokimmal kérni egy hetet türelmi időnek, miközben természetesen be járnék vizsgálatokra, másod körben pedig ha engedi, és pár napig sem lesz változás, lehet megprobalom ezt a bába koktélt...
Végülis az is elég drasztikus, ha bent indítják. Melyik koktélt ajánlanátok, akik írtátok? A ricinus olajos jó csak, vagy a gyümölcsös is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!