Mit Tegyek ,hogy beinduljon a szülès?
Figyelt kérdés
40+2 hetes terhes vagyok.1 ujjnyira kitágultam de valami olyasmit mondott a doki ,hogy mèg nagyon fenn van a mèhszájam vagyis nem illeszkedett be a gyerek feje. a nyákdugóm tegnap távozott(fehères volt a színe).A doki közölte ha nem indul el hètfőn vagy kedden szerdán be kell feküdnöm. Rettegek a kórházaktól úgyhogy azóta zokogok. Már èpp elfogadtam magamban a szülès után azt a 2-3 napot ,de ha elötte mèg befektetnek teljesen kiborulok. Már nagyon szeretnèm ha megszületne..2021. márc. 21. 17:30
11/32 anonim válasza:
Valóban a szex.. amúgy ha nem érett rá a baba az sem indítja be..
41+1szültem spontán..
12/32 anonim válasza:
Ha elkezdett kinyílni a méhszáj meg távozott a nyákdugó, akkor a szexszel azért óvatosan a fertőzésveszély miatt. Mondjuk nekem nem indította be a szülést.
Minden orvosi beavatkozást elutasíthatsz, ami nem életmentő. Megteheted, hogy nem fekszel be a kórházba, elutasíthatod a szülés mesterséges megindítását is. Elhiszem, hogy nem lenne vidám a kórházban várakozni napokat, de talán itt lenne az ideje befelé figyelned. Meg kellene találnod azt a lelki békét, amiből nem zökkent ki semmilyen külső tényező.
13/32 anonim válasza:
Én is túl hordtam de engem nem fektettek be, hanem egyik nap azt mondta a doki, hogy másnap indít. Rendes szülés volt, nem császár, csak indították.
15/32 A kérdező kommentje:
Sajnos mèg mindig nincsen :( nem akar beèkelődni se. Holnap reggel be kell feküdnöm ès hètfőn oxyval indítják ha nem lesz semmi addig.Ha az oxy sem segít császár aznap
2021. márc. 24. 11:59
16/32 anonim válasza:
Drukkolok hogy ma vagy holnap jól meginduljon kifelé ☺️
17/32 anonim válasza:
Hát, ha nem ékelődik be a baba, akkor akár meg is lehet spórolni az oxitocinos kínlódást. Azon kellene dolgozni, hogy beékelődjön a baba. Ebben egy jó bába tudna segíteni. Amúgy marad a várakozás.
18/32 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet rajta dolgozni?kèrdeztem a dokit ,de azt mondta nem tudok mit csinálni
2021. márc. 24. 14:33
19/32 anonim válasza:
Az a baj ha nem ereszkedik le annak sokszor az az oka, hogy pl betekeri magat a koldokzsinorral ami visszatartja meg ilyenek. Szoval azért ezek nem véletlen dolgok általában.
20/32 anonim válasza:
meleg viz,séta,szex,füszeres kaja,olajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!