Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit Tegyek ,hogy beinduljon a...

Mit Tegyek ,hogy beinduljon a szülès?

Figyelt kérdés
40+2 hetes terhes vagyok.1 ujjnyira kitágultam de valami olyasmit mondott a doki ,hogy mèg nagyon fenn van a mèhszájam vagyis nem illeszkedett be a gyerek feje. a nyákdugóm tegnap távozott(fehères volt a színe).A doki közölte ha nem indul el hètfőn vagy kedden szerdán be kell feküdnöm. Rettegek a kórházaktól úgyhogy azóta zokogok. Már èpp elfogadtam magamban a szülès után azt a 2-3 napot ,de ha elötte mèg befektetnek teljesen kiborulok. Már nagyon szeretnèm ha megszületne..
2021. márc. 21. 17:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%
Szex
2021. márc. 21. 17:40
 2/32 anonim ***** válasza:
81%
Felesleges ilyeneken görcsölni meg sírni, persze tudom, hogy ez van akinek nehéz, főleg jelen helyzetben, de nem olyan borzasztó azért hidd el. Engem is indítottak, nekem este kellett befeküdnöm beindították és másnap született meg de én ugyanezt ugyanígy végigcsinálnám a másodikkal is. Sajnos nincs igazából olyan mód ami tényleg bizonyítottan hatékony, ettől függetlenül persze próbálkozni és hinni lehet. Én azt mondom inkább, hogy nyugodj meg, fogadd el hogy ez a helyzet és próbálj meg egy kicsit befelé figyelni, pihenni, vond el a figyelmed, nézz filmet, halgass zenét, készülődj, sétálj stb. Minden rendben lesz!
2021. márc. 21. 17:41
 3/32 anonim ***** válasza:
55%

Nem zokogni kellene, ennél azért legyél már felnöttebb, föleg, hogy nemsokára gyereked lesz!

A szülést meg házilag beindítani nem lehet, minden, amit mondanak, csak babona.

Egyetlen gyerek sem maradt még benn, ö is meg fog születni, ha itt lesz az ideje.

2021. márc. 21. 17:41
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
Szia ! Nekem is nagyon fent volt a baba , nekem séta segített. Délben meg azt mondták hogy még pár nap minimum, aztán éjfél után pár perccel meglett a baba.
2021. márc. 21. 17:43
 5/32 A kérdező kommentje:

Az első kèt választ köszönöm szépen :)Valamint a 4.et is.Holnap akkor sètálok egy nagyot. Kedves 3. Az ,hogy gyerekem lesz nem jelenti azt ,hogy nem sírhatok vagy fèlhetnèk. Nem gondolom ,hogy ettől kevèsbè lennèk felnőtt vagy jó anya. A gyerekemnek is azt fogom tanítani sírni ès fèlni nem szègyen. Nem vagyok retardált tisztában vagyok vele ,hogy ki fog jönni,de köszönöm ,hogy megerősítetted!

Számomra ez lelkileg megterhelő sajnálom ha ez neked nem szimpatikus .

Gondoltam hátha valakinèl ugyanúgy nem illeszkedett be a baba feje ès van rá valami tanácsa.

2021. márc. 21. 17:54
 6/32 anonim ***** válasza:
37%
Hihetetlen, hogy én is ilyen voltam, aki nyivákolt a kórházon, de legalább mire szültem már sikerült megemberelni magam és ráadásul 29. héten befektettek, szóval muszáj volt megszokni.
2021. márc. 21. 17:56
 7/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem KELL befeküdnöd. Az orvos csak ajànl, de te döntesz. Te is, a baba is jòl vagytok, 42. hetet nem töltötted mèg be, èn a helyedben nem feküdnèk be. Meg csak az kene, hogy valami fertőzèst összeszedjetek a kòrhàzban.
2021. márc. 21. 18:01
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

a lépcsőzés, séta, takarítás, szex mind segíthet, a nődoki is ezeket javasolta. többet nagyon nem tudsz csinálni.

esetleg azt még megteheted, hogy "megbeszéled" a picivel, hogy ideje helyezkedni, kibújni, anyára vigyázni. 😀 van aki hisz az ilyesmiben, van aki nem, de veszíteni valód tuti nincs :)

2021. márc. 21. 18:03
 9/32 anonim ***** válasza:
76%
40+3-ra szültem. Hidd el nekem nincs az a praktika ami működik. Aki hisz benne ott csak véletlen egybeesés van, hiszen ezeket akkor vetjük be, amikor már amúgy is bármikor elindulhat. De van egy nagy igazság anyukam mondogatta mindig: akkor jönnek, amikor akarnak. 🤷🏼‍♀️ De ne sírj. En is nagyon féltem a kórháztól de egyáltalán nem volt rossz. Pedig en egy hetet töltöttem bent és akkor is zárlat volt. Nyugi minden rendben lesz.
2021. márc. 21. 18:17
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is betöltöttem a 40 hetet, amikor azt mondtam már nem bírom tovább és kértem az orvost csináljon valamit. Császározni nem akart, csak ha muszáj és szépen haza küldött. Adott pár tanácsot hogy mit csinálhatnák:

Sétálni, ez segit a babának lentebb menni,illetve egy kis torna gyakorlat, gugolások. Hát én aznap mikor szültem, össze takaritottam a kertet.

Meleg fürdő, nem órákon át, de egy fel órás áztatás nem árt senkinek. Mikor úgy érzed meleged kezd lenni, kipirosodik az arcod, kimászol a vízből.

Ehetsz valami csípőset, fűszerest ha szereted.

A sex(kellemest a hasznossal) ezt már nem próbáltam mert a férjem nem volt hajlandó segíteni 😂😂

Na de amit még mondott hogy igyak kalciumot. Vannak azok a kis pezsgő tabletták. Aznap reggel megittam egyet. Nem tudom hogy attól, vagy a kert takarítástol de este elfolyt a vizem. 3 óra múlva megvolt magától a kisfiam.

Tudom hogy nehéz és már nagyon várod de kitartást kívánok és ne izgulj, az senkinek sem tesz jót. Könnyű szülést.

2021. márc. 21. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!