Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első babám császármetszé...

Ha az első babám császármetszéssel született, akkor valószínű, hogy a második is azzal fog? Tapasztalatokat szeretnék kérni.:)

Figyelt kérdés
Császármetszéssel született a kisfiam, már 9 hónapos. Tervezzük majd idővel a tesót, viszont nem tudom mennyi időt 'érdemes' várni így, hogy császáros voltam. Illetve felmerült bennem a kérdés, hogy akkor a következő baba is valószínű császáros lesz? Ilyenkor ugyan oda vágnak vagy máshova?

2021. febr. 10. 11:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%

20 tudom, tudom, mindenkinél így van csak én vagyok szerencsétlen hogy egy gyerek komplikaciomentes, gyors és minden beavatkozástol mentes születése után sem mondhatom el ezt magamrol.

De nagyon sok csaszaros viszont igen.

2021. febr. 11. 12:16
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom, hogy ez történt veled. :( De attól még gyakoribb, hogy minden visszarendezodik normál állapotúra.
2021. febr. 11. 12:19
 23/25 anonim ***** válasza:
62%

22 na ez az hogy nem vagyok biztos abban hogy a te életed gyakoribb. Vagy ha az akkor mennyivel (kinek mekkora kockázat fér bele).

A második gyerekem prog.csaszar volt, de nekem azután nem maradt panaszom. De a csaszaros szövődményekrol nyíltabban beszélnek.

2021. febr. 11. 12:25
 24/25 A kérdező kommentje:

18.!

9 hónapja szültem.:)

Milyen összenövés, ha kérdezhetem? Ilyenről még nem hallottam.

2021. febr. 11. 13:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Na ezaz látod. A császár utáni komplikációkról valahogy nem szeretnék beszélni. Az összenövés egy gyakori szövődmény csak sok esetben tünetmentes. Nálam nem. A belső varratok gyógyulása közben összetapadhatnak belső szervek pl. Olvass utána
2021. febr. 11. 14:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!