Ha az első babám császármetszéssel született, akkor valószínű, hogy a második is azzal fog? Tapasztalatokat szeretnék kérni.:)
A császár után legalább egy, de inkább két évet javasolnak az orvosok, utána lehet próbálkozni. (De a saját orvosod jobban tud erre válaszolni)
Császár után lehet simán szülni, ha nincs egyéb ok az újabb császárra, nekem az elsö sürgösségi császár volt, a második sima szülés minde komplikáció nélkül.
Sajnos Magyarországok sok helyen automatikusan császároznak ilyen esetben, teljesen fölöslegesen. (Mielött valaki beleköt, Németoszágban - ami azért nem elmaradott hely -, csak tényleg indokolt esetben lesz a második is császár, az esetek nagy többségében nem.)
Ha meg netán újra császár lenne, akkor ugyanott vágnak, a legtöbb esetben a régi heget eltávolítják.
Nekem a lányom császáros volt, a két fiam pedig simán született.
A kicsi fiammal éppenhogy beértünk a kórházba.
Olvastam valahol, hogy legalább 18 hónapot ajánlanak.
Nekem is császárral született, mert mekónium került a magzatvízbe. De már több, mint 25 hónap eltelt. Én is emiatt izgulok, hogy a következőt, ha lesz, akkor hogyan fogom megszülni..
Eleve a szülések 30-50 %-a császár. Tehát nagy eséllyel császár lesz. Attól is függ, mi volt az előző császár oka, hisz ha az fennáll, akkor egyértelműen a császár a jobb.
Egyébként nem ugyanoda vágnak másodjára, de csak egy heg lesz kívülről.
Személyes vélemény: en biztos nem akarnam kockáztatni hogy a p*ncim is sérülésnek legyen kitéve ha már egyszer volt csaszarom. Illetve inkább programozott császár legyen semmint bármilyen komplikáció miatt sürgősségi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!