Ha az első babám császármetszéssel született, akkor valószínű, hogy a második is azzal fog? Tapasztalatokat szeretnék kérni.:)
4 - es vagyok
Én meg azt mondom 10 sima szülés, mint 1 császár.
4-es : előre sose tudhatod. A sima szulesben a "sima" sajnos nem azt jelenti hogy nem lesz megmaradó problema.
Itt olvastam egy válaszban és sajnos ugyanezt érzem: inkább egy vágás a hasamon mint egy a huvelyemben...
4 vagyok
Azért írtam, mert próbáltam mindkettőt.
Felépülés szempontjából is és maga az egész folyamat szempontjából is a hüvelyi szülést választanám.
Lehet azért, mert gyorsak voltak a szüléseim , nem tudom.
Bár a császárt is hamar kihevertem.
Szia! Igaz, nekem volt 2sima szülésem és a 3. lett császár, de nem automatikus (jó esetben ), hogy a következő is császár legyen. Nekem 9 hónapos volt a 3.baba, mikor újra pozitívat teszteltem és első perctől mantraztam, hogy vbac baba lesz. Kereken 36 hetesen indult a szülés és egy gyönyörű, természetes szülés lett, szinte csak a kitolásra értünk a kórházba.Ìgy 17 hónap lett a korkülönbség.
Egyáltalán nem lehetetlen, de sok dokinak sajnos egyszerűbb a császár. Remélem sikerül egy szép szuleselmeny! :) Sok sikert!
Sziasztok!
Az orvos rossz 'kezelése' miatt lett végül programozott császár, így próbálta 'eltussolni' a tévedését, és nagyon remélem, hogy a következőnél (nyilván orvos váltás mellett) nem fog ilyen elő fordulni.:)
Az Én fejemben is pont ez a gondolat fogalmazódott meg, - bár azt hittem ördögtől való, nem is mertem eddig senkinek sem mondani - hogyha már van 1 vágásom, mégis csak féltem magamat odalent, illetve Én már a császár napján este eléggé jól sétáltam, kb 1 nap alatt össze is szedtem magam, úgyhogy magával a felépüléssel sem volt nálam gond szerencsére.
Viszont ez az idő tényleg elég nagy kérdés bennem / bennünk. Nem szeretnék nagy kor különbséget, számomra az lenne az ideális, ha olyan 2 év lenne köztük, csak félek, nehogy baj legyen a heggel..☹️
17 mindenkit ijesztgetnek ezzel a "nagyhasi műtéttel" pedig lehet mondani, hogy rutinmutet programozott esetben kis kockázattal.
A sima szülésre is lehet mondani, hogy vaginalis nagytrauma, és 2-3 után szinte tutira stresszonkontinencia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!