Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés mennyire megalázó és...

A szülés mennyire megalázó és mennyire ciki?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 19:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem éreztem egyiknek sem.
2021. jan. 16. 09:42
 22/29 anonim ***** válasza:
78%
#4 inkább csináljak magam alá szülésnél, mint ilyen lelkinyomorult bunkó legyek. Én meg azon gondolkodnék el mennyire sivár az életem ha ilyen felfogással egy ilyen témájú fórumon esz a fene, gyanítom nem először, meg nem utoljára. Biztos tartalmas szuper életed lehet, aminek fénypontja a szült nők lealázása. Ennél még a magad alá fhosással is jobban járnál.
2021. jan. 16. 14:57
 23/29 anonim ***** válasza:
75%

Azért érekelne, hogy aki szerint ciki a szülés, az ebben a szexuálisan szabad világban mit enged meg a pasijának/férjének az ágyban? Gondolom mindent IS mert ez így van rendben. De ha valaki kinyomja magából a gyerekét a szülőszobán, az érezze már megalázva magát és vegye tudomásul milyen ciki undorító is amit tesz...

Viccesek vagytok.

Menjetek inkább valóvilágot bámulni, gondolom az se ciki se megalázó, csak is a szülés🤦‍♀️

2021. jan. 16. 17:59
 24/29 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem ciki. Maga a szülésznő mondta el, hogy előfordul bizony, hogy nyomás közben kaki is jön, de akkor az ember rettentően erőlködik, aki beöntést kap előtte, néha még azoknak is jön. Ebben semmi ciki nincs, letörlik és kész. Hidd el, szülés közben sem neked sem az orvosnak nem lesz ideje ilyenekkel foglalkozni. Én teljesen meztelenül feküdtem, ott volt az orvos, a szülésznő és a férjem. Semmi nem volt ciki. Nagyon fárasztó inkább, mert hatalmas erőt fejt ki az ember és sokszor előtte már órák óta megy a vajúdás, az is lefárasztja az embert.

Én csak a mérhetetlen megkönnyebbülésre emlékszem, amikor végre kibújt a kislányom és a mellkasomra rakták.

2021. jan. 17. 08:15
 25/29 anonim ***** válasza:
85%

Pont annyira ciki, mint egy sérv műtét, semennyire.

Megalázónak egy bizonyos szintig biztos az, de nem hiszem, hogy ilyen szempontból rosszabb lenne, mint pl egyéb ébren végzett nőgyógyászati beavatkozások.

A magad alá rondítás meg a hát most Istenem kategória, az alapból látványra undorító szülés egyik esetleges velejárója.

2021. jan. 17. 16:05
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem ciki és nem megalázó. A legkevésbé ez fog érdekeni amugy is. Amikor vakbéllel műtöttem jobban zavarban voltam a műtőasztalon mint szülésnél
2021. jan. 18. 12:25
 27/29 anonim ***** válasza:
96%

Max ha 12 éves vagy akkor kicsit fura és gáz, hogy szülsz.

De amúgy semennnyire nem ciki

2021. jan. 19. 09:00
 28/29 Csomorkány ***** válasza:
94%

#25: A te válaszod olyan, ami hasznos is, nem csak igaz. Akit nem csap el időben a kamion, az semmiképpen nem kerüli el, hogy egy kórházban mindenféle tabukat fölfüggesszenek a gyógyítása érdekében.

Meztelenek leszünk, megfogdosnak minket, és csak reméljük, hogy akik ezt teszik velünk, intelligensen kezelik majd a helyzetet.

A szülés hölgyek esetében ezen ciki helyzetek egyike, de férfiként kérem: azért senki ne kerülje el a szülést, hogy ilyen helyzetbe ne kerüljön, mert akkor is fog.

Aki pedig nem csak kényszerűségből vállalja ezeket a helyzeteket, hanem azért is, hogy ANYA lehessen, azelőtt lengetem a virtuális kalapom.

2021. jan. 21. 10:11
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Nemrég utaztam egy 70-nek kinéző, de saját bevallása szerint 44 ("negyvennígy") éves asszonnyal a vonaton, dicsekedett a vele szemben ülő másik asszonynak, hogy már 14 unokája van. Elkezdtem szorozni, hogy a 14 unokának 44 éves korukra hány unokájuk lesz...

Szóval, ennek fényében szerintem nem ciki szülni. Kötelesség. Férfiaknak is.

2021. jan. 24. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!