Csak engem zavar ez ennyire? Hogyan győzhetném le, ha ennyire szégyellős vagyok? Csak én érzem megalázónak a szülés kitolási szakaszát?
Hű, nagyon beteg gondolkodásod van, nem irigyellek, de a férjed, gyereked sem.
Amúgy ott minden átértékelődik hidd el, ez nem fog akkor érdekelni.
Nem tudom, hogy milyen válaszokat vársz, de szerintem nem sok nő akad, aki egyetértene veled.
Én nem tudom, de ha meghallom a szülés szót nekem nem ugrik be mellé a megalázó. Talán i8nkább ilyenek, hogy csodálatos, felfoghatatlan, fájdalmas, megismételhetetlen.... De hogy megalázó legyen! Igen ki vagy szolgáltatva de ez nem egyenlő a megalázással. Sürgősen változtass ezen a nevetséges hozzáállásodon. Az Isten szerelmére felnőtt(?) ember vagy, a doki is az és a szülésznő is az. Szerencséd, hogy találtál egy olyan dokit, aki próbálja humorral kezelni ezt a helyzetet és nem röhög a képedbe. Ne haragudj, de te voltál kíváncsi a véleményemre.
1. vagyok
Ez nagy szemérmesség...igaza van az utsónak, ki kell jönnie...hozzáteszem, általában, ahol bement, ott. Na mármost akkor, mikor széttetted, nem voltál szégyenlős, csak most??
Amikor szültem, a kitolasanal rajtam kívül még 5-en voltak bent: saját orvosom, egy másik orvos a hasamnal (ő mondta, mikor nyomjak), szülésznő, csecsemős, az orvosom asszisztense és a férjem (ők ketten a fejemnel)
De én végig arra gondoltam, azért vannak ott, hogy nekem segitsenek! Valahogy neked is erre lenne érdemes koncentrálni. (Az orvos asszisztense lehet, hogy másnál nincs bent, nála be szokott jönni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!