Szülés után alakult ki nálatok vizelet vagy esetleg széklet tartási zavar?
Figyelt kérdés
Meddig tartott,és mennyi idő után javult a helyzet?2009. dec. 15. 18:51
1/8 anonim válasza:
Igen! Nekem egy - masfel hetig tartott aztan visszajott a kontrollerzet hala istennek!
2/8 anonim válasza:
Nekem alapban is van némi inkontinencia problémám, de terhesség alatt fokozódik. Egy tüsszentés, nevetés, hajolás, és ázik át a betétem...
De szülés után nem volt gondom ezzel hál égnek.
3/8 anonim válasza:
Nekem nem volt gondom,egyikkel sem.
4/8 anonim válasza:
Hát nekem volt. Széklettel nem(ott csak olyan furi volt hónapokig megtöröni magam), de vizelettartási gond volt kb 4 hónapig. Annyira elernyedtek az izmok, hogy sokat kellett tornáztatnom, mire rendbejött. Addig mindig mini betétet hordtam, amig tartott.
5/8 anonim válasza:
Én 10 napja szültem és nekem olyan van, hogy tudom tartani a pisit, de ha egyszer elengedem, akkor nem tudom pisilés közben megállítani, mint régen. Remélem ez idővel javulni fog, bár így sem okoz gondot, de azért nem a régi... Gondolom az izmok meg szövetek kicsit megzúzódtak, de idővel meggyógyul. A kakival nincs gond.
6/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 13 napja szültem,nekem is volt mindkettővel,meg is ilyedtem nagyon de kb 3 napja minden rendben!Vagyis még megtörülni nem olyan jó de amúgy tartani tudom!:)
7/8 anonim válasza:
Az első szülésnél alakult ki enyhe vizelettartási probléma, a második terhesség alatt rosszabbodott, a 2. szülés után megszűnt. A 3. terhesség alatt újra lett, még ezt nem szültem meg.
8/8 anonim válasza:
sziasztok ! nekem még így 4 év elteltével is vannak vizelettartási problémáim ! a kisfiam olyan gyorsan bújt ki hogy magával sodorta a húgyhólyagomat is ! ami így lúdtojásnyi nagyságban a hüvelyemben megtalálható ! van rá műtéti megoldás is ! egy 100.000 ft-os ( + a dokinak valami )teflon csíkkal kellene a hasfalamhoz rögzíteni a hólyagomat ! ja és ezt a tb nem támogatja ! a másik témáról nem tudok nyilatkozni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!