Csak engem zavar ez ennyire? Hogyan győzhetném le, ha ennyire szégyellős vagyok? Csak én érzem megalázónak a szülés kitolási szakaszát?
Ên is szégyenlõs vagyok. De hidd el,ott TÊNYLEG nem fog zavarni,örülsz neki,hogy ott vannak és vêgre segítenek. Így gondoltam én is,hogy jaj,de ciki lesz,de mikor elindulnak a komolyabb fàjàsok,mindenre fogsz gondolni,csak erre nem :-) Gondolj arra,hogy mennyi nõt làttak õk,van,aki be is kakil,nem pont veled lesznek elfoglalva,milliónyi szülõ nõt láttak màr!
Boldog babaváràst,ne görcsölj ezen,hidd el,ott ràjössz majd,hogy ez a legkevesebb :-)
A dokid most azért vizsgál, hogy a segítségetekre legyen, ha kell. Hogy tudja, ha esetleg baj van. Szülésnél is azért lesznek majd a lábad között, hogy segítsenek. És úgyis csak akkor, ha muszáj. Téged meg amúgy sem fog érdekelni a tolófájások közepette, hogy ki mit néz, mással leszel elfoglalva. Ha nekem ott akkor azt mondják, hogy ha behívják a fél kórházat a szülőszobára, és akkor 1 percen belül meglesz a gyerek, bizony követeltem volna minél előbb a nagyobb társaságot. Mert néha azt hittem, hogy bizony ebbe bele fogok pusztulni.
A pszichológus szerintem sem hülyeség.
Én sem szeretek nőgyógyászhoz menni.De ott,akkor egyáltalán nem érdekelt ki van bennt,ki lát míg próbáltam megszülni,az sem érdekelt,hogy amikor azt hitték mindjárt jön a gyerek oda csődültek kb 10-en,mert a dokim még nem ért be.És az sem érdekelt,hogy végül a műtőben kötöttem és az altató orvos,meg a beteg hordó is férfi volt,és a műtőben is tömeg volt.
OTT,AKKOR CSAK AZ FOG ÉRDEKELNI,HOGY LEGYEN VÉGE!
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de korábban ért már szexuális bántalmazás, zaklatás?
A pszichológus szerintem is jó ötlet lenne, próbáld ki minél előbb, mert lehet, hogy sok dologban tudna segíteni.:)
Ne idegeskedj,mert csak nehezebb lesz a szülésed ..Feszülten nemfogsz úgy ellazulni majd amikor nemlesz fájásod.folyamatosan erre fogsz gondolni,és azt a kevés pihenést is kihagyod !!
Már bocsánat a kifejezésért,de abban az időben majd nem te leszel a legfontosabb.A babát segítik,no persze az anyuka is fontos.
Nap mint nap babákat segítenek a világra,úgymond te csak egy vagy közülük..De ha van fogadott dokid-szülésznőd,az megnyugtatóbb
Nálam volt benn 2 tanuló lányzó.nem zavart.de nem is rájuk figyeltem..észre se vettem őket.olyankor úgyis a fájásra koncentrálsz aztán a szünetekre
én is ugyanúgy gondoltam, ahogy te :)
de 7 hete szültem, és tőlem akár egy stadionban is betolhattak volna, fel sem tűnt volna, hogy 70 ezer ember előtt szülök. hidd el, annyira fáj, hogy nem is látsz meg hallasz
ugyan így vagyok, mint te...és én azt utálom a legjobban, mikor azt mondják, higgyem el, ott nem fog érdekelni... ők meg azt higgyék el, hogy engem FOG.. nem tudom, mi ilyen nehéz ebben...
én amúgy ez miatt szeretnék vagy császárt, vagy itthon szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!