Nem zavar benneteket a szülés utáni új alakotokat?
Ruhában egész jó.
De ruha nélkül, hát azt hagyjuk. Amúgy is sovány voltam, de most még soványabb lettem, csontos a mellkasom, pici lett a cicim, a karjaim olyan vékonyak mint a gyerekeimé, a hasam a köldökömnél csúnya lett, a fenekem lapos mint az Alföld.
Borzasztóan zavar, mert régen csinos voltam és izmos.
Inkább nem nézek tükörbe, se ruhában, se anélkül.
Bár, bevallom inkább vagyok sovány, mint dagi, de ezzel biztos sok anyukát megbántok, tőlük elnézést kérek. Két gyerekem van, 1 és 3 évesek.
Én itthon zumbázom, a lányom pedig fekszik a játszószőnyegén és játszik magában vagy pedig gagyog és nevet nekem.
Tejemmel nincs gond és sok kismama jár a környékemet zumbára. Csak én tényleg nem tudom kire bízni a lányomat, így inkább töltöttem le videót.
1.vagyok
Én mindig is tornáztam (futottam, gyúrtam, aerobikoztam), szülés után ez mégse látszott meg rajtam, totál eltűntek az izmaim :(
Terhesen rubintrékáztam (mindkét terhesség alatt). Amíg csak egy babám volt, simán tudtam minden nap még tornázni (réka és alexandra dvd, itthon a tévé előtt). Amikor már megszületett a 2., kb fél éves koráig még szintén tudtam tornázni, de azóta nem. Amint elkezdek tornázni, mindketten másznak rám.... így abbahagytam... most a nagy járni fog majd oviba, így megpróbálok majd újra tornázni... hátha visszajön rám valami izom.
2.Miről?
Sportolásról vagy arról,hová tedd a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!