Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem zavar benneteket a szülés...

Nem zavar benneteket a szülés utáni új alakotokat?

Figyelt kérdés
már utálok tükörbe nézni pedig +1kg van rajtam, nem a súly zavar hanem h átrendeződtek a dolgok, de még szoptatok,féltem a tejem. Mit tehetnék?
2011. dec. 12. 13:10
1 2
 11/14 sumergo ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem zavar, kb. huszadrendű kérdés ez az életemben. 6 hetes a kislányom, majd ha nagyobb lesz foglalkozom az alakommal is, most csak a kicsivel szeretnék minél többet törődni, mert soha többet nem lesz ilyen cuki gyámoltalan, akinek minél több időt kell szánnom. :-)
2011. dec. 12. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem zavar, 13hónapos a fiam, 3hetes kora óta tornázom itthon, valamikor futok, van, hogy csak 60fekvőtámaszra van időm, a lényeg, hogy minden nap csinálok valamit. A fiam még mindig anyatejes, abszolút nem befolyásolja a mozgás nálam a tejtermelést.
2011. dec. 12. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Én megőrülök,annyira utálom az új alakom..eddig 20 kilotol szabadultam meg,de még van 7 és ez naagyon nehezen megy.tornázom,mikor a baba felkel,tízórai után,ő meg nézegél.
2011. dec. 12. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
2.Sajnos az a legjobb,a legcélravezetőbb,amit én utálok,a futás....korán,reggelente,este,mikor hogy van idő és milyen az időjárás.Ha szép idő van,görkorizni is lehet,az is jó zsírégető,fenékformáló és a gyereket is lehet vinni az még szuper benne.
2011. dec. 12. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!