Egy pillanatig sem éreztem annak. Nagyon furán hangzik a kérdésed
2021. jan. 15. 19:16
2/29 anonim válasza:
Mért lenne megalázó vagy ciki, ez az élet rendje🤔
2021. jan. 15. 19:18
3/29 anonim válasza:
Ciki? :D Hány éves vagy, 12? Ugye nem vagy terhes?
A szülés akármilyen nehéz és hát, mocskos, valljuk be, szerintem a világ egyik legcsodálatosabb dolga, és nemhogy megalázó vagy ciki, de szerintem kifejezetten felemelő és lenyűgöző élmény volt. Cikinek sem ciki, miért lenne ciki, én abszolút büszkén jelentkeztem be a kórházba két fájás között, hogy "jó napot, ha minden igaz, szülni jöttem". Életet adni egy másik embernek se nem megalázó, se nem ciki.
2021. jan. 15. 19:21
4/29 anonim válasza:
Nos hányan maguk alá csinálnak...
Nem vagyok tizenéves de szerintem ez elég ciki...
2021. jan. 15. 19:22
5/29 anonim válasza:
Tényleg ciki.
2021. jan. 15. 19:24
6/29 anonim válasza:
Nem ciki. Az meg,hogy mennyire érzed megalázónak az attol függ,hogy az eü.személyzet akivel szülsz hogy áll hozzád
2021. jan. 15. 19:27
7/29 anonim válasza:
Aki szerint ciki, jó hogy olyan könnyen szült, hogy ezen agyalt.
2021. jan. 15. 19:33
8/29 anonim válasza:
6os ez mekkora hülyeség
Kórházban voltam mozogni nem mozoghattam viszont menstruáltam (nyilván nem terhesen) jött egy nagyon kedves ápoló hogy ő most kicseréli a betétemet. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben.pefig nagyon kedves volt, ettől függezlenül a helyzet ciki és gáz volt
2021. jan. 15. 19:36
9/29 anonim válasza:
Köszönöm a véleményed utolsó de nem ez volt a kérdés...
2021. jan. 15. 19:39
10/29 anonim válasza:
Számomra egy rész megalázó volt de nem ciki. Nem akartam, de köteleztek, hogy forduljak négykézlábra. Nagy nehezen átfordultam, úgy éreztem magam mint egy ellő tehén. Főleg hogy ebben a pózban felnyúltak tágítani. Tudom, hogy másnak ez nem megalázó, de nekem az volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!