Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg ennyire már-már...

Tényleg ennyire már-már undorító nőgyászok vannak az országban?

Figyelt kérdés

Véletlenül olyan kérdésekre tévedtem,amik nőgyógyászat, szülés, abortusz, császár, missed ab témát érintik. Bele--bele olvastam, egészséges férfi kíváncsiság jelleggel.

Na meg hallani ezt-azt, médiából meg innen-onnan.

Idáig is kellemetlennek találtam, hogy a páromban egy idegen pasi túrkál, utána pár napig nem annyira kivántam. De most erre annyira nem térnék ki. De néhány kérdés és komment után én szégyellek lefeküdni valakivel teherbe ejteni a nöt aki mindennél többet jelent nekem, mert nem akarom kitenni ilyen megalázó dolgoknak... pl olvastam nem hatott az érzéstelenitő császárkor, nem kapott ágyat......

2016. jún. 2. 20:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%
A várandósság és a szülés természetes dolgok, nem betegségek. Nem kell velük orvoshoz menni, és minden ilyen elkerülhető. A császárok 90%-át is fölöslegesen csinálják.
2016. jún. 2. 20:54
 2/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell velük orvoshoz menni, max belehalsz a komplikációba, nem gáz.

A császárok 90%-a lehet nem tökéletesen szükséges kedves első, de ha választhatok inkább vágjanak fel és fájjon pár napig mint akár több NAPOS folyamatos intenzív vajúdási fájdalmak.

Kérdező, igen, sajnos történik ilyen, ezt max úgy tudod elkerülni ha magánkórházba mész és ismered az orvost.

2016. jún. 2. 21:02
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
Azért nem kell hisztériázni, túl lehet élni. Még az sztk-ban is.
2016. jún. 2. 21:07
 4/23 anonim ***** válasza:
69%

"A várandósság és a szülés természetes dolgok, nem betegségek. Nem kell velük orvoshoz menni, és minden ilyen elkerülhető. A császárok 90%-át is fölöslegesen csinálják."

Ja, egyik egyetemista évfolyamtársam ilyen nagy biomami. Otthonszülés és társai, majd 36 óra eredménytelen vajúdás után a bába mondta, hogy irány a kórház, ahol két könyökkel tolta ki a kimerült nem-beteg szerencsétlenből a már megindult gyereket a doki. Természetesen utána is az orvos volt a szemét meg az empátiátlan, mert először császározni akart...

2016. jún. 2. 21:09
 5/23 A kérdező kommentje:
Addig irom a tapaszalatainkat: doki résztulaj a szomszéd gyógyszertárban, felírt valami nagyon durván erős fogamzásgátlót egy cetlire és persze csak egy helyen lehetett kivenni az ö patikájában. Kollegám Andersen és Grimm testvérek rokona, vagy igaz vagy nem de korházi soför korában halott sztorikat hogy néha egy két nőt másképp is megvizsgált a doktor bácsi...
2016. jún. 2. 21:15
 6/23 anonim ***** válasza:
30%
"a bába mondta, hogy irány a kórház, ahol két könyökkel tolta ki a kimerült nem-beteg szerencsétlenből a már megindult gyereket a doki" - na, ebben a sztoriban a "bába" is, meg az orvos is megérte a pénzét...
2016. jún. 2. 21:42
 7/23 A kérdező kommentje:
pontosan az ilyen dokikról beszélek
2016. jún. 2. 21:47
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, gondolom nem szószerint értette a két könyökkel részt, a dokinak ez a dolga, ha 36 óraát vajúdott az anya és nem engedik a császárt ő akkor is köteles levezetni a szülést, ha így tudja csak, akkor így.
2016. jún. 2. 21:50
 9/23 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, sajnos a patikával/gyógyszercéggel szerződött orvos egy külön állatfaj, az enyém nem tudom olyan-e mert mikor fog.gátlót akartam ajánlgatta a tablettát mert fú az jó meg egyszerű meg jó hatással van rám meg biztonságos (meg főz-mos-takarít, hó végén minimális kamattal kölcsönad) de ragaszkodtam ahhoz hogy gyűrű legyen abból ugyebár meg csak egy fajta van.
2016. jún. 2. 21:55
 10/23 anonim ***** válasza:
Ha van keret ra es csak ez tart vissza benneteket akkor irány magánklinika :)
2016. jún. 2. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!