Tényleg ennyire már-már undorító nőgyászok vannak az országban?
Véletlenül olyan kérdésekre tévedtem,amik nőgyógyászat, szülés, abortusz, császár, missed ab témát érintik. Bele--bele olvastam, egészséges férfi kíváncsiság jelleggel.
Na meg hallani ezt-azt, médiából meg innen-onnan.
Idáig is kellemetlennek találtam, hogy a páromban egy idegen pasi túrkál, utána pár napig nem annyira kivántam. De most erre annyira nem térnék ki. De néhány kérdés és komment után én szégyellek lefeküdni valakivel teherbe ejteni a nöt aki mindennél többet jelent nekem, mert nem akarom kitenni ilyen megalázó dolgoknak... pl olvastam nem hatott az érzéstelenitő császárkor, nem kapott ágyat......
Nem kell velük orvoshoz menni, max belehalsz a komplikációba, nem gáz.
A császárok 90%-a lehet nem tökéletesen szükséges kedves első, de ha választhatok inkább vágjanak fel és fájjon pár napig mint akár több NAPOS folyamatos intenzív vajúdási fájdalmak.
Kérdező, igen, sajnos történik ilyen, ezt max úgy tudod elkerülni ha magánkórházba mész és ismered az orvost.
"A várandósság és a szülés természetes dolgok, nem betegségek. Nem kell velük orvoshoz menni, és minden ilyen elkerülhető. A császárok 90%-át is fölöslegesen csinálják."
Ja, egyik egyetemista évfolyamtársam ilyen nagy biomami. Otthonszülés és társai, majd 36 óra eredménytelen vajúdás után a bába mondta, hogy irány a kórház, ahol két könyökkel tolta ki a kimerült nem-beteg szerencsétlenből a már megindult gyereket a doki. Természetesen utána is az orvos volt a szemét meg az empátiátlan, mert először császározni akart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!