Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg ennyire már-már...

Tényleg ennyire már-már undorító nőgyászok vannak az országban?

Figyelt kérdés

Véletlenül olyan kérdésekre tévedtem,amik nőgyógyászat, szülés, abortusz, császár, missed ab témát érintik. Bele--bele olvastam, egészséges férfi kíváncsiság jelleggel.

Na meg hallani ezt-azt, médiából meg innen-onnan.

Idáig is kellemetlennek találtam, hogy a páromban egy idegen pasi túrkál, utána pár napig nem annyira kivántam. De most erre annyira nem térnék ki. De néhány kérdés és komment után én szégyellek lefeküdni valakivel teherbe ejteni a nöt aki mindennél többet jelent nekem, mert nem akarom kitenni ilyen megalázó dolgoknak... pl olvastam nem hatott az érzéstelenitő császárkor, nem kapott ágyat......

2016. jún. 2. 20:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%

Most tovább akarod hergelni magad vagy kíváncsi vagy valós esetekre és véleményekre? Én rengeteget jártam nőgyógyásznál, voltak műtétjeim, szültem is. A legmegrazobb élményem egy női nőgyógyásszal volt gyermekkoromban, de felnőttként is volt pár rossz tapasztalatom férfi és női orvosokkal egyaránt. Sok mindent láttam és hallottam is, amikor kórházban feküdtem. De én találtam egy nagyon jó és kedves orvost, akiben 100%-ig megbízhatok. Ő ha félig eszméletlen állapotban akarna valamit aláiratni velem, aláírnám, mert tudom, hogy q javamat akarja és nem ártana soha. Keressetek ti is egy ilyen orvost. Engem egyébként sokszor elkísért/elkísér a.férjem az orvoshoz és ő neki is az a véleménye, hogy egy rendes ember és kiváló orvos. A pénz a legutolsó, ami érdekli, ő tényleg a gyógyítás miatt lett orvos. Ha.nem biztos valamiben, azt is mindig elmondja, nem dönt a fejem fölött, ha van több lehetőség, akkor ismerteti az összeset és én választhatok.

Bocs, hogy nem tudtam rémtörténetekkel szolgálni, de az nem segít rajtad.

2016. jún. 5. 14:15
 22/23 A kérdező kommentje:
Félre értetek akkori pàromnak ez volt az első behatóbb nőgyógyàszati vizsgàlata és ő is ràtett pàr lapàttal arra ....Szóval lehet nem úgy mesélte el ahogy kellett volna. EZT LÉGYETEK SZIVESEK OlVASNI. Minden mese fele igaz minimum. Pàr hónapja híradó beszàmolt róla , hogy egyik kórhàz szülészeti osztàlyàn mik történnek, majd volt az orszàg legjobb nőgyógyàsz onkológusàról egy hìr, hogy annyira jó hogy elszàllt vele a ló és szemtelenűl megalàzóan viselkedik. Végűl itt egy kérdés amire ti vàlaszolók olyanokat ìrtatok , hogy durvàn lenézően flegmàn beszéltek veletek, érzéstelenìtés nélkűl csàszàroztak csak azért nem ordìtott valaki mert nem bìrt. Szintén média , hogy azért nem szóltak hölgyek mert féltek féltették a két életet. De örülök a sok pozitìv tapasztalatnak.
2016. jún. 5. 20:14
 23/23 anonim ***** válasza:
41%

"Levontam. Amelyik orvos lenézi a saját kollégáját ( nőgyógyászt) az semmirekellő."

Hát azért ha többnek is ilyen véleménye alakul ki, akkor nem lehet hogy annak oka is van?

2016. jún. 6. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!