Tényleg ennyire már-már undorító nőgyászok vannak az országban?
Véletlenül olyan kérdésekre tévedtem,amik nőgyógyászat, szülés, abortusz, császár, missed ab témát érintik. Bele--bele olvastam, egészséges férfi kíváncsiság jelleggel.
Na meg hallani ezt-azt, médiából meg innen-onnan.
Idáig is kellemetlennek találtam, hogy a páromban egy idegen pasi túrkál, utána pár napig nem annyira kivántam. De most erre annyira nem térnék ki. De néhány kérdés és komment után én szégyellek lefeküdni valakivel teherbe ejteni a nöt aki mindennél többet jelent nekem, mert nem akarom kitenni ilyen megalázó dolgoknak... pl olvastam nem hatott az érzéstelenitő császárkor, nem kapott ágyat......
Orvosok között terjedt el az a nézet, hogy vannak az orvosok és vannak a nőgyógyászok.
Mindenki vonja le belőle a neki megfelelő következtetést.
#8-asnak köszönöm a kiegészítést, nem gondoltam volna, hogy valaki ezt vizualizálja.
A bába valóban megérte a pénzét, mert hozott egy felelősségteljes döntést egy kimerült anya mellett/helyett. Persze börtönbe is csukathatta volna magát, hogy nem kér segítséget időben. Nem ismerem a pontos részeket, a 36 óra, a császármetszés többszöri felajánlása nekem bőven azt mondja, hogy nem egy komplikációmentes, otthonra való szülés volt. Nem akartam otthonszülés-kórházi szülés vitát generálni (szerintem mindenki ott szüljön, ahol szeretne és ahogy szeretne), csak hoztam egy példát, hogy néhányan annyira szülész-nőgyógyászfóbiások, hogy képtelenek normálisan értékelni egy adott szituációt.
Tudod, hány anyukával írat alá egy csomó mindent a doki(ja) - akár nő, akár ffi?! Rengeteggel, szóval ezen nem kell ennyire fenn akadni, és azért sokan erősen túloznak is a szüléssel kapcsolatban.
Anyuka pedig megteheti, hogy nem írja alá, de sokszor azzal a babának/magának árt(hat).
Más: egy idő után már hiába kötik be pl. az érzéstelenítőt, ha AZONNAL kell cselekedni, mert baj van, akkor nincs idejük kivárni, hogy hasson, mert valaki meghal(hat). Ilyenkor jön a hasba könyöklés, rosszabb esetben sürgősségi császár, altatás, és műtét, nincs kecmec - ha anno pl. anya nekiállt volna ilyen miatt hisztériázni, mind a ketten meghalunk.
Az pedig elég gáz, ha azért nem kívánnál, mert volt egy nőgy. szűrésem... úgy kb. addig lennél a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!