Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés mennyire megalázó és...

A szülés mennyire megalázó és mennyire ciki?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 19:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%

Én is megalázónak gondolom. Közben nem, mert közben semmire nem gondoltam. Már ez a szó is taszító, hogy szülés.

De hát valahol szembesül az ember azzal hogy egy korlátolt kis emberi teste van, és Isten irgalmazzon közben...

2021. jan. 15. 19:58
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

Én nem éreztem megalázónak sem cikinek egy percig sem éreztették velem a szülésznők, hogy ciki lenne. Kitolásnál szóltam, hogy valószínű befogok kakilni mert annyira nyomta a babám a végbelemet.. erre a nagyon kedves szülésznő hozta a tálat mondta, hogy ez természetes itt MINDENT IS lehet.

Ha jön hát jön... nem tudod megakadályozni ha ciki hanem ez van.

2021. jan. 15. 20:31
 13/29 anonim ***** válasza:
73%
Soha olyan erősnek és NŐnek nem éreztem magam, mint a szüléseim közben. Semmi megalázó vagy ciki nem volt benne, fantasztikus élmények voltak.
2021. jan. 15. 20:50
 14/29 anonim ***** válasza:
24%

Nos kinek mi.

Nekem 3 éves korom óta ciki lenne magam alá szarni és azon is elgondolkodnèk hogy mennyire volt silány életem ha ettől érzem magam igazán nőnek és ez a legfantasutikusabb dolog ami történt velem.

2021. jan. 15. 20:53
 15/29 anonim ***** válasza:
63%

Én a helyedben azon gondolkoznék hogy mivel kezeltessem magam ha ilyen felfogásom lenne!

Ha ezt cikinek éreznéd remélem sose fogsz szülni! Vagy ha igen kívánom fosd össze magad és soha többet ne tudj aludni az miatt hogy te oda fostál 😃😃

Ennyi ésszel szabad lábon komolyan mondom kabaré vagy 😃😃😂😂😂😂

2021. jan. 15. 21:30
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
A kérdést se értem... A természet így alkotta meg a szülést. Ebben mégis mi a ciki?Azért mert mindenki elött pucér az alfeled pl? És akinek olyan műtétje van az is gondolja azt h fúú de ciki? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. jan. 15. 21:34
 17/29 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy élettani folyamat. Biológiai norma. Ugyan az, mint amikor eszel, iszol, szexelsz. Nem is értem egyáltalán mire gondoltál....?
2021. jan. 15. 21:57
 18/29 anonim ***** válasza:
86%
#14 én pl nem fostam magam alá. Akkor most mi van? Egyrészt nem is törvényszerű, másrészt meg akinek szülés közben ez a legnagyobb problémája, az tényleg inkább ne vállaljon gyereket.
2021. jan. 16. 06:54
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos bármilyen kiszolgáltatott helyzetben előfordulhat, hogy a környezet megalázóvá teszi. Nemcsak a szülésnél, bármilyen orvosi vizsgálatnál lehet olyan orvos vagy ápoló, aki bántóan, megalázóan viselkedik.

Maga a szülés egyáltalán nem ciki, és nem lesz feltétlenül megalázó. Ha van lehetőséged, meg kell keresni azt a kórházat/orvost/szülésznőt, akikben meg tudsz bízni, és el tudod engedni magad. Ha nincs, akkor is tudsz készülni lelkileg, hogy megvédd magadat a kiszolgáltatott helyzetben erő támadások ellen. Sajnos ezek bármikor előfordulhatnak, nemcsak szülés közben.

2021. jan. 16. 08:41
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

Cikinek nem éreztem. Hisz ez egy ilyen történet, ahol bármi megtörténhet...

Megalázónak akkor, ott nem éreztem, mert ott a fájdalmaktól konkretan azt sem tudtam, fiú vagyok e vagy lány, nemhogy egy erős nő 😅

De utólag visszagondolva sok megalázó élményem volt.

Mikor a doki vizsgált, azt 10 tanuló farkasszemet nézett a kitágított vaginámmal.. na ezt kihagytam volna. Vagy amikor a szülésznő, vagy nemtudom ki, felemelte a lábaim, mint mikor a csecsemőt pelenkázák, felnyomta a kúpot. Köszi, egyedül is ment volna. Vagy mikor a kúp hatására teletettem a wc-t. Egyedül is ment volna. Vagy férjemet hívtam volna, erre 3an kísértek ki, és nézték/hallgatták végig, premier plánból figyelve... engem is 4kézlábra állítottak, nekem is egy ellő tehén jutott eszembe... majd a kitolásnál mikor megkötöztek... mint valami idegbeteget..

Szép a szülés, szép, de nem nekem :D én valahogy nem estem katarzisba tőle, mint sokan.

Egyébként nem tántorított el még 1 gyerektől.

2021. jan. 16. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!